Cxense Display

Mediatalo Keskisuomalaisen pyhäpäivien digitaaliset näköislehdet

Mediatalo Kesisuomalainen hemmottelee mainostajiaan ja lukijoitaan pääsiäispyhinä tuhdilla 60-sivuisella digilukupaketilla.  Pyhäpäivän digitaaliset näköislehdet tavoittavat lukijat silloin, kun printtilehti ei ilmesty. Pääsäisen näköislehti on ensimmäinen vuoden 2019 viiden pyhäpäivän tienoilla julkaistavasta  digitaalisen näköislehden sarjasta.

Tavoita pääsiäisen viettäjät tuhdilla lukupaketilla

Pääsiäisen digitaalinen näköislehti julkaistaan sunnuntaina 21.4. seuraavissa konsernin sanomalehdissä; Aamuposti, Etelä-Suomen Sanomat, Keskisuomalainen, Keski-Uusimaa, Länsi-Uusimaa, Savon Sanomat ja Uusimaa.

Digitaalisen näköislehden sivukoko on suunniteltu erityisesti mobiililaitteita varten. Mainostajalle näyttävä kokosivun mainos tarjoaa erinomaisen näkyvyyden ja huomioarvon pääsiäispyhän rauhassa luetussa näköislehdessä.

Tee kanssamme toimivaa markkinointia; kohdenna paikallisesti, näy valtakunnallisesti useammassa tai vaikka kaikissa seitsemässä näköislehdessä. Valitse pääsiäisen näköislehden kumppaniksi printti tai tehosta kampanjaasi valtakunnallisella digitaalisella ulkomainonnalla.

 

Pyhinä luetaan pitkään 

Mediatalo Keskisuomalaisen pyhäpäivien digitaaliset näköislehdet saavat jatkoa heti vapun tienoilla, jolloin digilehti julkaistaan samalla lehtirepertuaarilla torstaina 2.5. Kevään aikana mainostajat tavoittavat lukijat näköislehdillä myös helatorstain jälkeen, perjantaina 31.5. Kesällä vastaava lukupaketti julkaistaan juhannusaattona perjantaina 21.6., syksyllä pyhäinpäivän jälkeisenä päivänä sunnuntaina 3.11. ja loppuvuodesta vielä joulupäivänä 25.12. Ole lukijoidemme mukana, luo tarpeita ja tavoita silloin, kun lukemiseen on aikaa. Digilehti kulkee mukana lomillakin.

Olemme kumppanisi tulokselliseen markkinointiin. Kerro, mitä tavoittelet. Me kerromme, kuinka se onnistuu.

Kysy tarjous tästä