Cxense Display

Tiesitkö, että Facebook on sosiaalisen median tämän hetken kattavin kanava?

Facebookissa on noin 2,5 miljoonaa päivittäistä kävijää Suomessa ja Facebook tarjoaa mainostajille laajan kattauksen keinoja tavoittaa asiakkaansa. Facebook mahdollistaa asiakkaidesi tavoittamisen esimerkiksi asuinpaikan, iän, sukupuolen, kiinnostuksen kohteen tai vaikka Facebook-sivusi tykkääjiesi mukaan.

Hyödyntämällä näitä mahdollisuuksia pystymme viemään markkinointiviestisi oikeaan aikaan potentiaalisen asiakkaasi silmien eteen.

facebook-pallo

Facebookin kanssa kohdennettua mainontaa

” Facebook mainonnalla voit viedä ydinviestisi oikealle kohderyhmälle, sillä kohdennusvaihtoehtoja on runsaasti. Esim. kilpailija kohdennus, vanhemmat joilla on 8-13 vuotiaita lapsia, ihmiset ketkä ovat käymässä tietyllä alueella. Teemme mainontaa myös Instagramiin.

Teemme asiakkaiden kanssa päivittäin sosiaalisen median –kampanjoita, jolloin tiedämme aina mitkä ovat viimeisimmät kikat tavoittaa paras mahdollinen kohderyhmäsi oikealla viestillä. Ymmärrämme, että jokaisen yrityksen tarpeet ovat erilaiset ja pystymme räätälöimään juuri oikeanlaisen paketin sinun yrityksellesi.”

Antti Hirvonen
Google- ja Facebook-mainonnan päällikkö

Pystymme seurannan avulla sanomaan

________

01.

Kuinka moni on nähnyt mainoksen

02.

Kuinka moni on reagoinut mainokseen

03.

Kuinka moni on jättänyt yhteydenottopyynnön

04.

Kuinka moni on ostanut tuotteen verkkosivustoltasi

Meillä on tarjolla Facebook-mainontaa niin
alkaville kuin kokeneillekin Facebook mainostajille.
Alkuun pääset jo 400 eurolla.

Kiinnostuitko?
Kerromme mielellämme lisää!

0400 133 959
meks@media.fi