Cxense Display

Meksiltä kattava Google-markkinointipaketti

Googlen hakusanamainonnassa teemme Sinulle oman tilin. Näin hakusanamainonta on läpinäkyvää ja tili on Sinun ja yrityksesi omistuksessa. Startin yhteydessä teemme hakusanatutkimuksen, jolla kartoitamme asiakkaidesi mahdolliset hakusanat ja niiden variaatiot. Kampanjan rakennuksessa otetaan myös huomioon yrityksesi toiminta-alue, jotta vältymme hukkakontakteilta.

 

google_pallo1

Googlen hakusanamainonnan avulla löydyt

”Googlen hakusanamainonta varmistaa näkyvyytesi silloin kuin potentiaaliset asiakkaasi etsivät sinua. Näkyessäsi yrityksellesi tärkeillä sanoilla Googlen hakutuloksissa varmistat, että olet mukana kilpailussa keräämässä mahdolliset asiakkaat verkkosivustollesi. Kun itse tarvitset jotain tuotetta tai palvelua, miten lähdet liikkeelle?

Meillä on Google sertifioidut tekijät, joilla on usean vuoden kokemus niin pienistä kuin suuristakin asiakkaista. Rakennamme aina Google mainontaan seurannan ja hakusanatutkimuksen, jolloin tähtäämme mediabudjetin mahdollisimman tarkasti haluttuihin toimenpiteisiin. Optimoimme kampanjoita jatkuvasti, tällä varmistamme sen että Googlelle menevä raha ei mene hukkaan. Erottelemme kaikissa kampanjoissa brändikonversiot muista konversioista. Meidän Google tekeminen on aina läpinäkyvää ja paketeissamme ei ole määräaikaa. ”

Antti Hirvonen
Google- ja Facebook-mainonnan päällikkö

Kaikkiin paketteihimme kuuluu
________

01.

Tilin rakennus

03.

Kampanjan rakentaminen

02.

Kampanjoiden ja mainosten suunnittelu

04.

Kampanjoiden jatkuva optimointi

Optimoimme käynnissä olevia kampanjoita jatkuvasti, jotta saamme hyödynnettyä parhaan mahdollisen tehon markkinoinnissasi. Saat raportit kuukausittain ja käymme ne kanssasi yhdessä läpi.

Kaikissa Googlen paketeissa sivustollesi asennetaan myös seuranta ja näin pystymme tekemään optimoinnit mahdollisimman tehokkaasti.

Haluatko lisätietoa?

Jätä yhteydenottopyyntö, soita myyjällemme tai käytä chatti-palveluamme.
Katsotaan yhdessä, millainen Google-markkinointipaketti vauhdittaisi parhaiten yrityksesi markkinointia ja tavoitteita!

Google -hakusanamainonta vie Sinut ja palvelusi asiakkaasi ostopolulle silloin, kun potentiaaliset asiakkaasi etsivät yrityksesi tuotteita tai palveluita verkosta.

google_pallo2

Hakusanamainonnalla tehokkuutta

Googlen karttakuva havainnollistaa, mikä merkitys on hakusanamainonnalla.

Esimerkiksi kattoremonttia harkitseva kuopiolainen kuluttaja etsii Googlesta palvelun tarjoajaa sanoilla ”kattoremontti”, ”kattoremontti Kuopio” tai ”kattoremontti hinta”.

Karttakuvassa hakusanaa kuvaa moottoritie, jota pitkin asiakkaat kulkevat. Moottoritielle näkyvät yritykset ovat esillä heti, kun asiakas käynnistää haun. Numeroilla 2 tai 3 merkatut pisteet näkyvät vasta seuraavilla sivuilla haun jälkeen.

Kiinnostuitko?
Kerromme mielellämme lisää!

0400 133 959
meks@media.fi