Cxense Display

Natiivimainonta

on vahva markkinointiviestinnän muoto, jossa mainostaja saa käyttöönsä tilaa, missä on totuttu näkemään vain median omaa sisältöä. Meksin kautta pystymme tarjoamaan Sinulle laajat kohderyhmät mediassa, tarkkaa kampanjaseurantaa ja onnistumisen elementtejä laajojen raporttien kautta tuleviin kampanjoihisi.

Parasta on, että natiiviartikkeleita luetaan keskittyneesti ja pitkään. Hyvä sisältö ja tarinat kiinnostavat asiakkaita. Natiivimainonnan keinoin voit ottaa haltuusi myös oman alan some- ja verkkokeskustelut ja lisätä asiantuntijarooliasi digitaalisissa kanavissa.

natiivi_pallo

Natiivimainonta on osa
kuluttamaamme sisältövirtaa.

Natiivimainonnalla saat sisältösi osaksi uutisvirtaa

Natiivimainonta on yrityksen sisältömarkkinointia maksetussa mediassa, paikoilla joissa on perinteisesti totuttu näkemään median omaa sisältöä.

Natiivimainonta voi vastata monenlaisiin tarpeisiin aina brändimielikuvan muokkaamisesta tietyn kohderyhmän tavoittamiseen. Oli tavoitteesi mikä tahansa, sivustoillamme on kattavat yleisöt sisältöjäsi varten ja kauttamme saat myös asiantuntevaa sisällöntuotantoa avaimet käteen -periaatteella.

Milla Kahelin
Sisältömarkkinoinnin tuotepäällikkö

Mitä on natiivimainonta?

Se on osa muuta kuluttamaamme sisältövirtaa, esimerkiksi median uutisvirtaa.

Se sulautuu ympäristöönsä, eikä tunnu lukijasta tungettelevalta.

Natiivimainonta sopii brändin rakentamiseen tai taktiseen mainontaan, uuden tuotteen lanseeraukseen, kuluttajan palvelemiseen vinkein, käyttöohjeiden tarjoamiseen tai luomaan yrityskuvaa sidosryhmille.

Natiivimainonta voi olla osa muuta kampanjaasi.

Meks tarjoaa Sinulle toimivan natiivimainonnan paketin

________

01.

Natiivimainontasi on seurassamme luotettavassa mediaympäristössä.

02.

Voimme rakentaa kanssasi hyviä sisältöjä ja tarinoita. Voimme tuottaa sisällön lisäksi myös kuvat ja videot -koko ketjun suunnittelusta ja ideoinnista tuotantoon ja julkaisuun.

03.

Etsimme Sinulle oikeat julkaisumuodot ja jakelukanavat.

04.

Palveluumme kuuluu myös natiivimainonnan seuranta ja analytiikka.

05.

Voit valita sinulle sopivan paketin.

 Voimme rakentaa kanssasi
hyviä sisältöjä ja tarinoita.

Natiiviartikkelin demosivut ja aineisto-ohjeet.

Natiiviartikkeli on uutisartikkelin näköinen.

Artikkelisivulle ohjataan etusivun ja artikkelisivun natiivinostolla, joka muodostuu kuvasta, mainostajan nimestä, "Mainos" -merkinnästä ja otsikosta. Natiiviartikkelin julkaisu edellyttää natiivinostoa sovituksi kampanja-ajaksi, yleensä nosto on esillä viikon, 50 % mainosnäytöt / kampanja-aika.

Hinnasto

Sivustokohtaiset hinnat Hinta / sivusto / viikko (1 artikkeli ja 1 natiivinosto 50 % näytöt/vk)
Etelä-Suomen Sanomat, Helsingin Uutiset,  Keskisuomalainen, Länsiväylä, Savon Sanomat, Vantaan Sanomat 1 680 €
Aamuposti, Iisalmen Sanomat, Iltamakasiini, Itä-Häme, Keski-Uusimaa, Länsi-Uusimaa, Moottori, Tamperelainen, Turkulainen, Uusimaa 840 €
Lappeenrannan Uutiset, Imatralainen, Mäntsälän Uutiset, Nurmijärven Uutiset, Seinäjoen Sanomat, Sipoon Sanomat, Tallinna24, Vihdin Uutiset, Warkauden Lehti 505 €

*Hinnat ovat voimassa, kun asiakkaalta tulee valmis materiaali (teksti, kuvat, video). Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Kiinnostuitko?
Kerromme mielellämme lisää!

0400 133 959
meks@media.fi