Cxense Display

Radio Voima, Iskelmä Lahti ja Radio City Lahti tavoittavat tehokkaasti Lahden alueen kuuntelijat.

Teemme ohjelmaa siellä, missä kohderyhmäsikin on, sillä liikumme aktiivisesti alueen tapahtumissa. Tuotamme vahvaa paikallista sisältöä ja räätälöimme tarvittaessa tuotteita asiakkaidemme tarpeen mukaan.

Voit hankkia kauttamme myös muuta alueellista mainontaa. Tavoitamme työmatka-autoilijat ja kesäaikaan nelostietä pitkin pääkaupunkiseudulta tulevat mökkimatkalaiset jo matkan varrelta, kun suunnitellaan mökkiostosten tekemistä. Alueellisen tv-kampanjan tehoa ja toistoa voit lisätä helposti samalla äänimaailmalla päiväsaikaan radiossa lähellä asiakkaasi ostopäätöstä.

Viihteelliseen mediaympäristöön sijoittuvat laadukkaat paikallisuutiset takaa Etelä-Suomen Sanomien uutistoimitus.

kuuluvuusalue

Kanavilla on omat
kohderyhmänsä,
kanavia myydään joko
erikseen tai pakettina.

Radio Voima 98,6 MHz on Päijät-Hämeen aktiivisen aikuisväestön oma radio. Radiota kuunnellaan aktiivisesti aamutoimien lomassa, työmatkaliikenteessä ja työpaikoilla. Juontajien ja kuuntelijoiden vuorovaikutus luo vahvan paikallisen leiman lähetyksiimme. Radio Voima yhdessä alueen yritysten kanssa tarjoaa useita mahdollisuuksia erilaisiin kuuntelijakilpailuihin ja promootioihin ja auttaa yrityksiä näin lujittamaan omia asiakassuhteitaan. Mainostajalle tarjoamme myös sisältöyhteistyömahdollisuuksia.

Radio Voiman lähetystä voidaan tehdä luontevasti myös yrityksesi tiloista tai erilaisista tapahtumistasi, jolloin mainoskatkojen lisäksi olette esillä ohjelmasisällössä.

Radio Voima on vahvasti mukana myös lahtelaisessa urheilussa. Selostamme kaikki Pelicansin koti- ja vierasottelut ja tarjoamme alueen yrityksille – myös sinulle – mahdollisuuden olla mukana mainostamassa selostusten lomassa.

Kumppanikanavamme Radio City Lahti 102 MHz on Suomen pitkäaikaisin kaupallinen radioasema, joka soittaa monipuolisesti rock-klassikoita sekä tarjoilee myös uutta musiikkia. Radio City Lahti tavoittaa monenikäiset kuluttajat ja kuuntelijoidemme ikäjakauma ulottuu aina 25-vuotiaasta 54-vuotiaaseen. Erityisesti miehet ja lapsiperheet viihtyvät kanavan parissa.

Kumppanikanavamme Iskelmä Lahti 103 MHz tavoittaa tavallisen aikuisen suomalaisen ja erityisesti iskelmämusiikin ja klassikoiden ystävät. Iskelmä on suomalaisten mielestä arvostetuin kaupallinen radiokanava.

30 sekunnin spotin hinta.

Kanava Hinta
Radio Voima 48 €
Iskelmä Lahti 39 €
Radio City Lahti 20 €
Radio Voima, Iskelmä Lahti ja Radio City Lahti -paketti 65 €

Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Muihin spottipituuksiin sovelletaan Radiomedian hintaindeksitaulukkoa

Radiokampanjoiden suunnittelussa ja optimoinnissa käytämme Telmar-ohjelmaa. Telmarin avulla spottien ajot voidaan kohdentaa tavoitellulle kohderyhmälle.

Radio on viihteellisen asiallinen media.

________

01.

Joustavuus

Radio on hyvin joustava media, viesti voidaan kohdentaa hyvinkin tarkasti tiettyyn kellonaikaan, vaikkapa lounasaikaan.

02.

Tehokas

Ääni luo tehokkaasti mielikuvia henkilökohtaisen kokemuksen kautta.

03.

Tukee markkinointia

Radio vahvistaa muissa medioissa esitettyjä mainosviestejä ja tuo uusia kontakteja.

04.

Ohjaava

Radio ohjaa verkkoon tehokkaasti ja toimii verkkomainonnan aisaparina loistavasti. Autoilijoille kohdennettuun digitaaliseen ulkomainontaan saa radion välityksellä äänen mukaan.

05.

Kustannustehokas

Radio on kustannustehokas media.

Kiinnostuitko?
Kerromme mielellämme lisää!

0400 133 959
meks@media.fi