Elina Sohlberg on valittu Meks Suurasiakasmyynnin myyntijohtajaksi

Elina Sohlberg aloittaa Mediakonserni Keskisuomalaisen Meks Suurasiakasmyynnin myyntijohtajana 1.6. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä konsernin ulkomainonnan johtotehtävästä.

Meks Suurasiakasmyynti vastaa Mediakonserni Keskisuomalaisen merkittävien valtakunnallisten asiakkuuksien kehittämisestä ja monikanavaisesta ratkaisumyynnistä.

Sohlberg kertoo tavoitteekseen johtaa Suurasiakasmyyntiä entistä parempaan asiakaskokemukseen.

– Suorien asiakaskontaktien lisäksi on tärkeää ymmärtää ja tuntea suurasiakkaiden kumppaniverkosto, mainos- ja mediatoimistojen tavat työskennellä.

Meks Etelän ja Meks Suurasiakasmyynnin johtaja Sami Smolander kertoo, että Elinan ammattitaito ja asiakasymmärrys ovat arvokas lisä konsernimme B2B-mediamyynnille.

– Sohlbergillä on vahva työkokemus mediatoimistorajapinnasta sekä isompien mainostajien kanssa toimisesta, digitaalisen ulkomainonnan kokemuksesta puhumattakaan.

Sohlbergin nykyisiin ulkomainonnan tehtäviin kirjattu mediatoimistoyhteistyö siirtyy luontevasti hänen uuteen rooliinsa Suurasiakasmyyntitiimin myyntijohtajana. Sohlberg on aiemmin työskennellyt ulkomainosyhtiö JCDecauxilla sekä useassa eri mediatoimistossa.

– Kovasti kilpailulla alalla pärjäävät ne, jotka ymmärtävät asiakkaan liiketoimintaa ja pystyvät tuomaan houkuttelevalla tarjoamallaan sekä mediaratkaisuillaan heille lisäarvoa. Ostaminen on oltava myös vaivatonta, Sohlberg kiteyttää.

Mediakonserni Keskisuomalaisen kaupallinen johtaja Mikko Pakarinen iloitsee konsernin B2B- mediamyynnin kehittymisestä. Hän näkee, että Sohlberg ja Smolander ovat juuri oikeat ihmiset nostamaan hyvässä vauhdissa olevaa suurasiakasmyyntiä seuraavalle tasolle.

– Konsernimme päivitetyssä strategiassa digitaalinen ulkomainonta on yksi liiketoimintamme kivijaloista. On erinomaista, että saamme Sohlbergin osaamisen ja verkoston vauhdittamaan myyntiämme sekä osallistumaan digitaalisen ulkomainontaamme kehittämiseen.

Mediakonserni Keskisuomalaisen myynnin ja markkinoinnin palvelukanava Meks tarjoaa tavoittavia markkinointiratkaisuja paikallisesti ja valtakunnallisesti. Digitaalisen ulkomainonnan verkoston kasvattamisen myötä Meksistä on tullut suurin kotimainen digitaalisen ulkomainonnan toimija. Sataa uutismediaa kustantavan konsernin mediamyynti jatkaa myös vahvalla printti- ja digiosaamisella.

 

Lisätietoja

Elina Sohlberg
p. 050 5441 827
elina.sohlberg@media.fi

Sami Smolander
p. 0400 685532
sami.smolander@media.fi

Mikko Pakarinen
p. 050 66895
mikko.pakarinen@media.fi