Helatorstain poikkeusaikataulut

Aidosti paikalliset printti- ja digilehtemme ovat taktisia medioita, joilla tavoitat lukijamme. Mainoksesi näkyy uskottavassa ja luotettavassa, paikallisesti vahvassa uutismediassa, joka tutkitusti aktivoi kuluttajaa ja luo kysyntää:

Sanoma- ja kaupunkilehdet ovat vahvoja ja monipuolisesti tavoittavia medioita – painettuna ja diginä
Kansallisen mediatutkimuksen 2022 (KMT 2022) mukaan suomalaisista lähes jokainen, 92 %, lukee sanoma-, kaupunki- tai iltapäivälehtiä viikoittain eri lukuvälineillä. Painettuna niitä lukee viikoittain 60 % ja digitaalisena 78 % vastaajista.

Tavoitat eri-ikäisiä
Vahvojen alueellisten lehtimedioidemme painetut- ja digilehdet täydentävät hyvin toisiaan ja tavoitat niillä eri-ikäisiä lukijoita. Digilehdessä tavoitat kuluttajat helposti tutussa ja luotettavassa verkkoympäristössä, jossa mainokseksi on osa paikallista, lukijalle tuttua uutisvirtaa. Mobiilissa kulkee kätevästi mukana myös digilehti mainoksineen.


Mainontaan printtimediassa suhtaudutaan positiivisesti
.
Eri mediaryhmistä printtimainontaan suhtaudutaan myönteisimmin. Mainontaan painetussa sanomalehdessä suhtautui positiivisesti 77 % sekä ilmaisjakelu- ja noutopistelehdissä 83 % vastaajista


Printtimainonta luo kysyntää – kauppa on tutkitusti paikallista

Printtimedia aktivoi kuluttajaa ja luo kysyntää. Tietoa ostopaikan valintaan ja ostopäätöksen tueksi saa 58 % lukijoista ja 60 % saa ideoita arjen hankintoihin, ostoksille lähtemiseen sekä erilaisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Kauppa on paikallista, tutkimuksen mukaan 85 % lukijoista suosii paikallisia liikkeitä ja palveluita.


Sanomalehti koetaan luotettavana mediana ja paikallisen tiedonlähteenä
Sanomalehden luotettavuus arvostettuna uutismediana näkyi KMT 2022 tutkimuksessa: 94 % vastaajista luottaa sanomalehdistä saatuun tietoon kotimaan ja maailman tapahtumista. Vastaajista 89 % on sitä mieltä, että sanomalehdet kokoavat yhteen tärkeimmät uutiset ja puheenaiheet. Lisäksi 93 % vastaajista kokee sanomalehden paikallisten asioiden ja tapahtumien tiedonlähteeksi.


Varaa helatorstain näkyvyys ajoissa ja ole osa kuluttajan ostopolkua!
Vaikuta medioillamme valtakunnallisesti tai kohdenna alueellisesti – 90 sanoma- ja kaupunkilehdellämme tavoitat suomalaiset. Huomioi kuitenkin, että helatorstai saattaa vaikuttaa joidenkin lehtiemme julkaisupäiviin ja aineistoaikatauluihin.

Olipa tarpeesi paikallinen tai valtakunnallinen saat printti- ja diginäkyvyyden valitsemiisi medioihin ja kaikki markkinoinnin palvelut ketterästi yhdellä kontaktilla. Ostaminen on siis helppoa ja saat meiltä tarjouksen ripeästi!


Tässä kootusti Mediatalo Keskisuomalaisen kaupunki- ja sanomalehtien helatorstain 2023 ilmestymispäivät ja aineistoaikataulut:

Tutustu helatorstain aikatauluihin

Kyllä kiitos, haluan tavoittaa kaupunki- ja sanomalehtienne lukijat!

Markkinoinnin asiantuntijat palveluksessasi

Haluatko sinä aktivoida asiakkaasi?

ALOITETAAN.
Ota rohkeasti
yhteyttä!

Monikanavaisuus kasvattaa tunnettuuttasi lähes 60 % ja yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Mediatalo Keskisuomalaisen medioilla tavoitat ja aktivoit asiakkaasi – paikallisesti ja valtakunnallisesti.