Juhannuksen aikataulut

Aidosti paikalliset printti- ja digilehtemme ovat taktisia medioita, joilla tavoitat suomalaiset. Mainoksesi näkyy uskottavassa ja luotettavassa, paikallisesti vahvassa uutismediassa, joka tutkitusti aktivoi kuluttajaa ja luo kysyntää:

Taattu tavoittavuus painettuna ja diginä

Sanoma- ja kaupunkilehdet ovat vahvoja ja monipuolisesti tavoittavia medioita – painettuna ja diginä. Kansallisen mediatutkimuksen 2022 (KMT 2022) mukaan suomalaisista lähes jokainen, 92 %, lukee sanoma-, kaupunki- tai iltapäivälehtiä viikoittain eri lukuvälineillä. Painettuna niitä lukee viikoittain 60 % ja digitaalisena 78 % vastaajista.

Tavoitat helposti eri-ikäisiä

Vahvojen alueellisten lehtimedioidemme painetut- ja digilehdet täydentävät hyvin toisiaan ja tavoitat niillä eri-ikäisiä lukijoita. Digilehdessä tavoitat kuluttajat helposti tutussa ja luotettavassa verkkoympäristössä, jossa mainokseksi on osa paikallista, lukijalle tuttua uutisvirtaa. Kun otat printin kumppaniksi paikallisen digin, voit lisätä verkkonäkyvyydellä tavoittavuuttasi jopa 40 %. Mobiilissa kulkee kätevästi mukana myös digilehti mainoksineen!

Tavoitat mainontaan positiivisesti suhtautuvia – viestiäsi odotetaan

Eri mediaryhmistä printtimainontaan suhtaudutaan myönteisimmin. Mainontaan painetussa sanomalehdessä suhtautui positiivisesti 77 % sekä ilmaisjakelu- ja noutopistelehdissä 83 % vastaajista. Uutismediassa mainokset koetaan osaksi sisältöä ja ne ovat lukijoiden odottamia.

Aktivoit ja luot kysyntää – kauppa on tutkitusti paikallista

Printtimedia tutkitusti aktivoi kuluttajaa ja luo kysyntää. Tietoa ostopaikan valintaan ja ostopäätöksen tueksi saa 58 % lukijoista ja 60 % saa ideoita arjen hankintoihin, ostoksille lähtemiseen sekä erilaisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Kauppa on paikallista, tutkimuksen mukaan 85 % lukijoista suosii paikallisia liikkeitä ja palveluita. Kun haluat tavoittaa läheltä, suosi paikallisia uutismedioita!

Luotettava mediaympäristö heijastuu positiivisesti brändiin – sanomalehti koetaan luotettavana mediana ja paikallisen tiedonlähteenä

Sanomalehdessä viestit tutkitusti luotettavassa mediaympäristössä ja se heijastuu positiivisesti brändiisi. KMT 2022 tutkimuksen mukaan: 94 % vastaajista luottaa sanomalehdistä saatuun tietoon kotimaan ja maailman tapahtumista. Vastaajista 89 % on sitä mieltä, että sanomalehdet kokoavat yhteen tärkeimmät uutiset ja puheenaiheet. Lisäksi 93 % vastaajista kokee sanomalehden paikallisten asioiden ja tapahtumien tiedonlähteeksi. Uutismedia ja paikallisuus ovat vahva yhdistelmä!

Varaa juhannuksen näkyvyys ajoissa!

Vaikuta medioillamme valtakunnallisesti tai kohdenna alueellisesti – 91 sanoma- ja kaupunkilehdellämme tavoitat suomalaiset. Huomioi kuitenkin, että juhannus saattaa vaikuttaa joidenkin lehtiemme julkaisupäiviin ja aineistoaikatauluihin.

Olipa tarpeesi paikallinen tai valtakunnallinen saat printti- ja diginäkyvyyden valitsemiisi medioihin ja kaikki markkinoinnin palvelut ketterästi yhdellä kontaktilla. Ostaminen on siis helppoa ja saat meiltä tarjouksen ripeästi!

Tässä kootusti Mediatalo Keskisuomalaisen kaupunki- ja sanomalehtien juhannuksen 2023 ilmestymispäivät ja aineistoaikataulut:

Tutustu juhannuksen aikatauluihin

Kyllä kiitos, haluan tavoittaa kaupunki- ja sanomalehtiemme lukijat!
Markkinoinnin asiantuntijat palveluksessasi