Jyväskylän keskustaan Big One -näyttöverkoston uusin helmi

Big One -näyttöjen valtakunnallinen verkosto laajentui entisestään, kun uusi 6,7 m x 3,2 m digitaalinen ulkonäyttö otettiin käyttöön Jyväskylässä. Uusi näyttö tarjoaa yrityksille loistavan tilaisuuden mainostaa tuotteita ja palveluita Jyväskylän vilkkaassa ydinkeskustassa, jossa ihmisten virta on jatkuvaa ja potentiaalinen asiakaskunta runsas*.

Mitä Big One -näyttö tarjoaa?

Big One -näytön ainutlaatuinen piirre on sen kyky viestiä vaikuttavasti ja välittömästi. Kirkas LED-näyttö varmistaa, että mainokset erottuvat ympäristöstään ja saavuttavat laajan näkyvyyden kaupungin sydämessä. Big One -näyttö on varustettu huippuluokan teknologialla, ja se tarjoaa mahdollisuuden esittää video- ja still-kuvamateriaalia. Valovoimainen Big One kattaa kävelykadun maiseman, tarjoten erinomaisen näkyvyyden niin päivällä kuin illalla. Näyttö on päällä klo 06–22, mikä varmistaa, että mainosviesti tavoittaa ihmiset tehokkaasti eri vuorokaudenaikoina.

Sijainti ja ympäristö

Uusi BigOne -näyttö sijaitsee strategisesti Jyväskylän ydinkeskustassa, kävelykadulla kauppakeskus Tawastin kulmalla. Kävelykatu on yksi kaupungin vilkkaimmista ostos- ja palvelukeskittymistä. Kauppakeskus Tawastin alueella sijaitsee useita erikoisliikkeitä ja ravintoloita, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan markkinoida eri tuotteita ja palveluita.

Miksi valita Big One -näyttö?

Korkea huomioarvo: Näytön suuri koko ja kirkkaus takaavat, että mainoksesi erottuu vilkkaassa kaupunkiympäristössä.

Kattava näkyvyys: Näyttö on päällä varhaisesta aamusta aina iltaan asti, mahdollistaen yleisön tavoittamisen eri vuorokaudenaikoina.

Keskustan ytimessä: Sijainti ydinkeskustassa takaa, että mainoksesi tavoittaa suuren määrän ihmisiä, jotka liikkuvat alueella päivittäin.

Jos haluat tehostaa näkyvyyttä Jyväskylän keskustassa ja tavoittaa laajemman yleisön, Big One -näyttö tarjoaa sinulle siihen erinomaisen mahdollisuuden.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous jo tänään!

Olemme tehneet yhteydenottamisen mahdollisimman helpoksi sinulle. Jätä yhteystietosi sivun lopussa olevalla lomakkeella, niin mediamyynnin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

===============================================

*OTC 132 300

Haluatko sinä aktivoida asiakkaasi?

ALOITETAAN.
Ota rohkeasti
yhteyttä!

Monikanavaisuus kasvattaa tunnettuuttasi lähes 60 % ja yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Mediakonserni Keskisuomalaisen medioilla tavoitat ja aktivoit asiakkaasi – paikallisesti ja valtakunnallisesti.