Hyödynnä mainostajan kesäedut!

Ota kesä-Suomi haltuun!

Kesällä kannattaa näkyä! Tänä kesänä kotimaa täyttyy iloisista lomalaisista, festarit ja konsertit löytävät kuulijansa. Kotimaan matkailu on kasvanut viime vuosina ja vilkas tapahtumakesä, kesämökit ja eloisat kesäkaupungit vetävät kansaa. Kesällä kukkaron nyörit ovat löysemmällä ja ostoksia tehdään spontaanimmin. Tiesitkö, kesällä medioita kulutetaan 31 % enemmän kuin muina vuodenaikoina? Erityisesti nuoret (15-24 v.) lisäävät medioiden käyttöä loma-aikaan ja jopa 85 % suomalaisista viettää aikaa printti- ja digimedioittemme äärellä juuri silloin, kun heille parhaiten sopii. Paikallinen digitaalinen uutismedia on tutkitusti ylivoimainen mainoskanava suunnattaessa mainontaa paikallisille kulujille.

Me tunnemme ja siksi me tavoitamme – siksi sinä tavoitat.

Tunnemme kohderyhmät ja tiedämme heidän kiinnostuksen kohteensa. Osaamme kertoa missä, miten, milloin ja minkälaisilla markkinoinnin syötteillä tavoitat parhaiten kohderyhmäsi.  Valitse printti, digi, digitaalinen ulkomainonta tai radio. Tai kaikki neljä!  Painetut ja digitaaliset lehdet, digitaalinen ulkomainonta ja radio tavoittavat alueen asukkaat ja matkailijat. Laajalla mediakattauksellamme ja toisiaan tukevilla mediaratkaisuilla toteutat helposti monikanavaisen kesäkampanjan.

  1. Printtiuutismediat – Sanoma- ja kaupunkilehdessä teet tavoittavaa mainontaa alueensa luetuimmissa lehdissä. Luotettavassa paikallisessa uutismediassamediassa viestiäsi odotetaan ja se huomataan!
  2. Digimainonta – verkkomainonnalla kasvat brändisi tunnettuutta, kerrot tuoreimmat tarjoukset ja ohjaat kuluttajat omille sivuillesi. Mainokset kulkevat kätevästi digilehdessä 24/7 ja tavoittavat lukijamme laiteriippumattomasti ja laadukkaasti niin tietokoneen, tabletin kuin puhelimenkin näytöltä. Google ja some -mainonnalla hyödynnät kesällä kuumana käyvät mobiilihaut ja otat somettajat haltuun.
  3. Digitaalinen ulkomainonta –  laajalla verkostollamme saat suuret massat helposti kustannustehokkaasti haltuun  24/7. Laajaa tavoittavuutta suurilla kontaktimäärillä. Kesällä matkaillaan perheen ja kavereiden kanssa, ulkomainonnalla tavoitat laajasti eri kohderyhmiä. Kohdentamalla terävöität tavoittavuutta alueellisesti tai ajallisesti. Ulkomainonnalla tavoitat aktiivisesti liikkeellä olevan kesäkansan autoissa, liikenneasemilla, busseissa, vilkkaasti liikennöityjen väylien varrella ja ostopaikkojen ytimessä kaupunkien keskustoissa.
  4. Radio – viestit tuhansille kuulijoille, jokaiselle henkilökohtaisesti. Paikallisradiot kertovat parhaat alueelliset vinkit juuri siellä, missä kuulijat ovat.Perinteinen radio kuuluu erottamattomasti suomalaisten autoihin – 90 % suomalaisista autoilijoista kertoo käyttävänsä FM-radiota aina autoillessaan. Radio on vahva kesämedia!

 

Kesähinnoilla saat enemmän tavoittavuutta ja toistoja 1.6. – 9.8.2022

Hyödynnä kesäeduilla kuluttajien potentiaali – monikanavaisella mainonnalla viestisi vaikutus moninkertaistuu ja se jopa yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Esimerkiksi valitsemalla digitaalisen bussimedian lokaatioiden mukaan kohdennetun kampanjan kumppaniksi tutkitusti tavoittavan paikallisen digiuutismedian, vahvistat näkyvyyttä ja tavoittavuutta merkittävästi.

  1. S-kesäpaketti: 2 tuotetta -30 % (esim. printti-ilmoitus ja radiospotti)
  2. M-kesäpaketti: 3 tuotetta -40 % (esim. printti-ilmoitus, ulkomainoskampanja ja radiospotti)
  3. L-kesäpaketti: 4 tuotetta tai enemmän -60 % (esim. printti-ilmoitus paikallis- ja kaupunkilehteen, radiospotti ja verkkomainos)


Saavuttaaksesi kesäeduista maksimaalisen hyödyn mediamyynnin asiantuntijamme palvelevat sinua henkilökohtaisesti. Kartoitamme tarpeesi ja tavoitteesi, jotta tavoitat kohderyhmäsi. Kesä ja mediat kuuluvat yhteen!

Mikä on viestisi kesänviettäjille? Kerro se meille. Suunnittelemme kampanjan, jolla tavoitat kohderyhmäsi!

Ota yhteyttä myyntiin

Kampanja on voimassa 1.6. – 9.8.2022.
Huomioithan, että kesäedut koskevat vain uusia varauksia. Alennukset lasketaan mediakorttihinnoista ja niitä ei voi hyödyntää kuluttaja- tai vaali-ilmoituksissa. Kampanja ei koske kesälehtiä.

Kantar 2022, Tietoykkönen 2022

Uutiskirjeen tilaus

Pysy ajan tasalla markkinoinnin ja myynnin ajankohtaisista asioista.