Kesäkampanjan eduilla enemmän tehoa – monikanavaisuus aktivoi

 

Haluamme auttaa kasvattamaan yrityksesi kesätulosta mainostajan kesäeduilla, joilla toteutat helposti monikanavaisen kampanjan vuoden vilkkaimpana lomakautena.
Hyödyntämällä mainostajan kesäedut saat enemmän tavoittavuutta ja toistoja 15.6. – 31.7.2023.

Markkinointiratkaisuja kaiken kokoisille yrityksille paikallisesti ja valtakunnallisesti

 1. Kesällä medioita kulutetaan 31 prosenttia enemmän kuin muina vuodenaikoina.
  Erityisesti nuoret (15-24 v.) kertovat lisäävänsä medioiden käyttöä loma-aikana.
  Vinkki: Hyödynnä potentiaali! Alueittensa luetuimmilla uutismedioilla tavoitat kesänviettäjät kaupungeissa, rannikoilla, sisävesien äärellä ja tuntureilla Helsingistä Enontekiöön. 
 2. Uutisia luetaan yötä päivää!
  Kesällä ihmiset ovat kiinnostuneita kaikesta kesään liittyvästä, kuten matkailuvinkeistä ja lähiseudun harrastus- ja tapahtumatarjonnasta – näistä me myös uutisoimme. Mediavuorokausi on pitkä ja kännykät kulkevat lomalaisten matkassa. Paikallinen digiuutismedia on ylivoimaisesti paras paikallisten tavoittamiseen. Verkkosivujemme liikenteestä 70 prosenttia tulee mobiilista.
  Vinkki: Ota printin kumppaniksi paikallinen digi, lisäät tavoittavuuttasi jopa 40 prosenttia ja tavoitat paremmin eri-ikäisiä kuluttajia.
 3. Vuoden vilkkaimmat liikennepäivät!
  Varmaa on, että lomalaiset kansoittavat valtatiet ja bussit läpi kesän. Suomessa on yli 500 000 kesämökkiä, lukuisa määrä festareita ja erilaisia kesäjuhlia, joille saavutaan pitkienkin matkojen takaa. Digitaalisen ulkomainonnan medioillamme liikut lomalaisten matkassa ja tavoitat massoja läpi Suomen!
  Vinkki: Liikenneasemien digitaalisilla ulko- ja sisänäytöillä tavoitat tankkaajat ja matkustajat. Optimaalisesti sijoitetut Big One -jättinäyttömme tavoittavat 55 paikkakunnalla. Bussimedialla tavoitetaan erityisen hyvin nuoret. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla bussimedia tavoittaa 68 % alle  35-vuotiaista nuorista.
 4. Kesällä kuunnellaan radioita!
  Radio on vahva kesämedia, joka ohjaa tehokkaasti verkkoon. Ota radion kumppaniksi digikampanja suosituilla kesänviettoseuduilla Keski-Suomessa, Savossa ja Päijät-Hämeessä, joissa kuulijakunta on tutkitusti mainostajille paikallisilla radiokanavilla vahvasti läsnä.
  Vinkki: Radiomainonta lisää mainostajien verkkosivustojen liikennettä keskimäärin 21 prosenttia. Hyödynnä äänimaailman mahdollisuudet ja digin vahva potentiaali!
 5. Paikallisten palveluiden suosio kasvaa!
  Mökkiläiset ja turistit suosivat paikallisia palveluita.
  Vinkki: Mediamme tavoittavat suosituimmilla mökkiseuduilla. Onnistuneella markkinoinnilla varmistat, että palvelusi ja tarjontasi löydetään!
 6. Kesällä kaivataan viihdyttävää sisältöä – kaappaa kesäkansan huomio videolla!
  Videomainos on tarinankertojana ylivoimainen. Liikkuvakuva on vahva mainosmuoto sekä brändimainontaan että taktiseen kampanjointiin.
  Vinkki: Videolla tavoitat katsojat useilla eri kanavillamme, kuten verkkosivujemme monipuolisissa videoratkaisuissa, busseissa, Neste-liikenneasemilla sekä jättimäisillä Big One -näytöillä.
 7. Hyödynnä kuumana käyvät mobiilihaut.
  Vinkki: Google- ja somemainonnalla hyödynnät kesällä kuumana käyvät mobiilihaut. Varmista, että olet löydettävissä. Kysy meiltä, miten!
 8. Kesän potentiaali on valtava, samoin medioidemme tavoittavuudet.
  Vinkki: Tiesitkö, ottaessasi printin kumppaniksi valtakunnallisen digitaalisen ulkomainonnan kasvatat tavoittavuuttasi jopa 1,5 miljoonalla kontaktilla ja paikallisesti useilla tuhansilla. 

 

Näin tavoitat uutismedioillamme ja digitaalisella ulkomainonnalla alueittain

Digitaalisilla ulkomainosmedioilla saavutetaan merkittävä tavoittavuus myös alueilla, joilla ei ole Mediakonserni Keski-Suomalaisen omaa *) uutismediaa, kuten Pohjois-Suomessa ja Satakunnassa.

Etelä-Karjala 91 %
Häme 85 %
Keski-Suomi 85 %
Kymenlaakso 91 %
Pirkanmaa 78 % 
Pohjanmaa 53 %
Pohjois-Suomi 32 %
Pääkaupunkisetu 85 %
Savo 88 %
Uusimaa 86 %
Varsinais-Suomi ja Satakunta 51 %

*) Pohjois-Suomeen, Satakuntaan ja Pohjanmaalle saat meiltä näkyvyyden kumppanilehtiimme.

Kesäkampanjasta elementit monikanavaiseen kampanjaan edullisemmin – toimi heti!

Tarvitsetko vinkkejä kesämarkkinointiin? Me autamme! Kampanjoiden rakentamisessa mahdollisuuksia on lähes rajattomasti niin visuaalisesti, toiminnallisesti kuin erilaisten kohdentamisvaihtoehtojen kautta. Asiantuntijamme auttavat kampanjasi suunnittelussa ja medioiden valitsemisessa.

Kesäedut vaihtelevat alueellisesti ja valtakunnallisesti. Saat tiedon valtakunnallisista ja alueellisista eduista ja kesän parhaista markkinointiratkaisuista helposti. Klikkaat vain linkkiä ja täytät yhteystietosi kampanjasivulla olevaan lomakkeeseen. Palvelemme sinua ripeästi!

Klikkaa kampanjasivulle tästä