Kesäedut 2023

Hyödynnä mainostajan kesäedut - saat enemmän tavoittavuutta ja toistoja 15.6. – 31.7.2023

Kesäkampanjan eduilla pääset osaksi lomalaisten kesää, markkinoit medioissamme monikanavaisesti ja edullisemmin. Saat kesänäkyvyyden nopeasti ja helposti!

Kesäedut vaihtelevat alueittain. Hyödynnä vahva paikallinen asiantuntijuutemme – tutkimustietomme kuluttajien kiinnostuksen kohteista ja medioittemme tavoittavuuksia eri alueilla. Osaamme kertoa missä, miten, milloin ja minkälaisilla viesteillä tavoitat parhaiten kohderyhmäsi. Me tunnemme ja siksi me tavoitamme. Siksi sinä tavoitat ja eduilla huomattavasti edullisemmin!

Miksi kesäkampanja kannattaa hyödyntää?

Mainostaminen kesällä kannattaa, sillä vuoden vilkkaimpana lomakautena 57 prosenttia suomalaisista käyttää enemmän rahaa ja 81 prosenttia tekee asioita spontaanimmin ja enemmän kuin muina vuodenaikoina.

Hyödyntämällä kesäkampanjan:

  • saat edullisesti enemmän näkyvyyttä luotettavissa laatumedioissa vuoden vilkkaimpana lomakautena
  • tavoitat kohderyhmäsi tehokkaammin
  • maksimoit viestisi näkyvyyden
  • laajennat tarvittaessa kampanjasi valtakunnallisiin medioihimme kustannustehokkaasti
  • kokeilet edullisemmin uusia medioita, joissa tavoitat uusia asiakkaita

 

Mihin medioihin kesäkampanjan edut voi hyödyntää?

Aktivoi ja luo kysyntää! Eduilla toteutat helposti alueellisen tai valtakunnallisen kampanjan.

Kesäkampanjan voit hyödyntää:

  • lehtimainontaan
  • display-ratkaisuihin
  • digitaaliseen ulkomainontaan
  • radiomainontaan (Keski-Suomi, Savo, Päijät-Häme)

 

Huomioithan, että kesäkampanjan edut koskevat vain uusia varauksia. Kesäkampanjan etu annetaan mediakorttihinnoista. Etu ei koske kumppanilehtiä, eikä etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

 

Asiantuntijamme apunasi

Me autamme sinua onnistumaan. Kampanjoiden rakentamisessa mahdollisuuksia on lähes rajattomasti niin visuaalisesti, toiminnallisesti kuin erilaisten kohdentamisvaihtoehtojen kautta. Asiantuntijamme auttavat kampanjasi suunnittelussa ja medioiden valitsemisessa. Voit varmistua siitä, että mainontasi tavoittaa kohderyhmäsi.

Koska kesäedut vaihtelevat alueittain, palvelemme sinua henkilökohtaisesti.

 

Pyydä tarjous

Olemme tehneet yhteydenoton ja kesäedun hyödyntämisen mahdollisimman helpoksi! Täytät vain tietosi alla olevaan lomakkeeseen ja asiantuntijamme on yhteydessä sinuun, jotta voitte keskustella tarkemmin kesän markkinoinnin tarpeistasi.

Voit aina olla myös suoraan yhteydessä oman alueesi mediamyyntiin tai valtakunnallisesta kampanjasta Meks Suurasiakasmyyntiin. Pyydä tarjous kesäedusta nyt!

 

 

Lähde: Kesäkysely2022, tilattavien lehtien yhteisö ja verkkosivut.