Lumoudu kesä-Suomesta ja tavoita yleisösi digitaalisesti

Kesä-Suomi kutsuu ja niin kutsuvat myös mahdollisuudet digimarkkinoinnissa. Paikallinen uutismedia ei lomaile, vaan tarjoaa sinulle luotettavan ja ajankohtaisen mediaympäristön myös kesän kuumimpina kuukausina.

Miksi et kohdistaisi mainosviestiäsi niihin kanaviin, jotka seuraavat suomalaisten kesänviettoa aina laiturin nokasta riippukeinuun, Järvi-Suomesta Suomenlahden saaristoon? Laaja mediavalikoimamme kattaa Suomen suosituimmat mökkipaikkakunnat, ja kesäasukkaat ovatkin yksi tavoitelluimmista kohderyhmistämme kesän aikana.

 

Digimainonta kesällä – laaja yleisö ja tehokas aktivointi

Kesä on täydellinen aika aktivoida laajoja yleisöjä digimainonnan keinoin. Ohjaa omille verkkosivuillesi tai verkkokauppaan, ja hyödynnä suomalaisen digimedian korkea luotettavuus.

Mediakonserni Keskisuomalaisen monipuolinen tuotevalikoima tarjoaa tehokkaita vaihtoehtoja kesän kampanjoihin eri tarpeisiin, oli yrityksesi suuri tai pieni.

 

Täsmäkohdentaminen: veneily, mökkeily ja paljon muuta

Haluatko tavoittaa veneilijät tai mökkeilijät? Silloin kontekstuaalinen kohdentaminen on juuri sinulle. Voit myös kohdentaa mainoksesi sosiodemografisten tietojen perusteella, kuten sukupuoli, ikä, ammattiasema, koulutus, tulotaso tai asumistapa.

Meillä on useita kohdentamisvaihtoehtoja – löydä lisätietoa täältä.

 

Kesällä on aikaa syventyä – hyödynnä tilaisuus!

Kesällä ihmisillä on enemmän aikaa nauttia sekä journalistisista että kaupallisista sisällöistä, jolloin viestin teho kasvaa huomattavasti.

Verkkosivujemme liikenteestä yli 70 prosenttia tulee mobiililaitteista, ja digilukijoiden määrä kasvaa vahvasti. Mobiililaitteiden käyttö erityisesti kesällä on huipussaan.

Laiteriippumattomat paketit takaavat, että tavoitat yleisösi juuri niissä kanavissa, joita he käyttävät. Paraati-, pystyparaati- ja digikokosivu-paketit ovat loistavia vaihtoehtoja kesäkampanjointiin.

 

Me autamme sinua onnistumaan!

Tee kesäkampanjastasi menestys! Saat kaikki digimarkkinoinnin palvelut omalta yhteyshenkilöltäsi niin valtakunnallisesti kuin alueellisestikin.

Lähdetään yhdessä tavoittamaan lomaileva Suomi – tehdään tästä kesästä ikimuistoinen myös markkinointisi osalta.

Meks Etelä apunasi