Digitaalinen ulkomainonta

Mediakonserni Keskisuomalaisen ulkomainosverkosto tavoittaa ulkona diginä enemmän kuin ikinä – valtakunnallisesti ja paikallisesti.

Ulkomainonta on ollut vahvassa kasvussa jo useita vuosia peräkkäin, eikä se ole mikään ihme, sillä ulkomainonta tarjoaa tällä hetkellä ainoan välineen mainontaan, jota kohderyhmä ei voi ohittaa.

Ulkomainonta näkyy juuri siellä, missä ihmiset luonnollisesti liikkuvat: kaupunkien keskustoissa, paikallisliikenteen busseissa ja liikenneasemilla. Tästä tuleekin ulkomainonnan englannin kielinen nimitys DOOH, eli digital-out-of-home advertising.

Sen lisäksi, että digitaalinen ulkomainonta on edullista ja ympäristöystävällistä, on sillä monia muitakin etuja mainostajan kannalta.

Mainonnan sisältöä voi suunnitella tai muuttaa muun muassa vuorokaudenajan, kohderyhmän tai kampanja vaiheen mukaan nopeasti ja reaaliaikaisesti. Hyvän tavoittavuuden lisäksi ulkomainontaan ei ole olemassa ad blockereita, eli mainoksia ei voi ohittaa.

Digitaalisen ulkomainonnan nettovoittavuus on suuri – aidosti valtakunnallisella ulkomainosverkostolla tavoitetaan 2,5 miljoonaa 15-79-vuotiasta suomalaista viikossa. (Kantar 2022)

Kampanjasuunnittelussa käytössäsi ovat digitaalisen ulkomainonnan asiantuntijamme ja  tuoreimmat tutkimustuloksemme.

Kysy tarjous valtakunnalliseen tai paikalliseen kampanjaan!

Ota yhteyttä myyntiin