Mainostaja, inspiroi ihmisiä silloin, kun he ovat liikenteessä

 

Kevät herättää Helsingin ja Tampereen talviunestaan.

 

Kevät herättää puistot ja katukahvilat eloon – kevään ensimmäiset aurinkoiset päivät, vappu, MM-jääkiekkokisat ja äitienpäivä – kaikki nämä tapahtumat sekä tämä sesonki saa ihmiset liikkeelle iloisella mielellä. Silloin myös mainostajan kannattaa olla menossa mukana.

Mainostajan on tärkeää muistuttaa ja inspiroida – MEKS Etelän mediaratkaisut tavoittavat hyvin erilaiset kohderyhmät lyhyessäkin ajassa tehokkaasti.

Kevät ja kesä nostavat tavoittavuuden kaikissa kohderyhmissä ja se jatkuu aina elokuulle asti:

Tiesitkö, että esimerkiksi yhden viikon aikana voit tavoittaa 82% Helsingissä asuvista 15–24-vuotiaista nuorista digitaalisilla ratkaisuillamme?

Tampereella yksin mainonta Nysse-busseissa tavoittaa 81% nuorista, 15-24 -vuotiaista kahden viikon aikana.

 

Hyödynnä ihmisten iloinen mieli ja inspiroi

Digitaalisiin ratkaisupaketteihimme kuuluu digitaalinen mainonta Helsingin Uutisissa tai Tamperelaisessa ja paikallinen bussimedia. Lisäksi voit täydentää näkyvyyttä Helsingin tai Tampereen keskustoissa BigOne-jättinäytöillämme.

MEKS Etelän asiantuntijatiimi sekä oma asiakasvastaavasi yhdessä auttavat löytämään juuri teidän tarpeisiinne sekä kohderyhmillenne parhaimman ja tavoittavimman ratkaisun monimediavalikostamme niin kaupungeissa kuin myös ympäri Suomea.

 

Ammenna muiden kokemuksista

Tässä muutama esimerkki tyytyväisiltä asiakkailtamme, joita olemme auttaneet onnistumaan niin kaupungeissa kuin muuallakin:

Asiakastarina: The Bank -yökerho

”Mainoksessa ollutta QR-koodia ladattiin satoja kertoja. Myös tapahtumamarkkinointiin voisi jatkossa lisätä aktivointia, esimerkiksi linkin lipun ostoon.”

Juha Päivinen, ravintoloitsija, The Bank

Asiakastarina: Yeppo & Soonsoo -kosmetiikkamyymälä

”Olemme käyttäneet bussimediassa olevissa mainoksissa alekoodeja lisähoukuttimina, mikä on toiminut tosi hyvin. Jopa niinkin hyvin, että alekoodia on yritetty lunastaa myös muissa kuin pääkaupunkiseudun liikkeissämme! ”

Oona Hykkönen, markkinointipäällikkö, Yeppo & Soonsoo

 

Ole yhteydessä – on ilo auttaa!

Nea Barman
DOOH-myynnin asiantuntija
Puh. 040 514 6539

 

Koko Meks Etelän tiimi palveluksessasi