Mikä on Meks?

Meks – tarinasi alkaa täältä

Meks on Mediakonserni Keskisuomalaisen myynnin ja markkinoinnin palvelukanava. Kasvata kanssamme omaa myyntiäsi ja liiketoimintaasi yrityksesi tavoitteisiin sopivilla markkinointiratkaisuilla.

Teemme kanssasi kohderyhmiäsi kiinnostavia kampanjoita laadukkaissa ja monipuolisissa medioissamme. Saat tarvitsemasi media- ja markkinointiratkaisut meillä yhden kontaktin kautta Meksin ammattilaistiimiltä.

Meillä on kattavat palvelut perinteisestä mediasta digitaalisiin palveluihin ja ulkomainonnan uusimpiin ratkaisuihin autoilijoille, kauppakeskuksiin ja bussimainontaan. Mediavalikoimassamme on mediabrändejä, jotka ovat paikallisesti alueensa ylivoimaisia ykkösiä.

Tarinamme.

Me jos ketkä tunnemme suomalaiset. Olemmehan kasvaneet yhdessä suomalaisten kanssa 150 vuotta − nelisivuisesta sanomalehdestä isoksi mediakonserniksi, joka ulottuu lähes jokaiseen Suomen  niemeen ja notkoon.

Voisi kai sanoa, että olemme kotoisin kaikkialta Suomesta. Siksi tiedämme, millainen on haukiputaalaisen Tarmon kalasaalis tai kuinka paljon pitsa maksaa Kalliossa. Olemme  aidosti paikallisia ja juuri siksi vahvasti valtakunnallisia.

Me olemme juurtuneet suomalaisuuteen yhtä paljon kuin suomalaiset meihin. Samalla tavoin on käynyt ruisleivälle, saunalle ja salmiakille. Kuuluisia menestystarinoita kaikki.

Keitä me olemme?

Me olemme media-alan asiantuntijoita, markkinoinnin parhaita näkemyskumppaneita. Tarjoamme markkinointiratkaisuja sekä paikallisesti että valtakunnallisesti kaiken kokoisille yrityksille.

Mitä me teemme?

Kokoamme yhteen Mediakonserni Keskisuomalaisen media- ja palvelutarjoaman ja tarjoilemme ne asiakkaillemme yhden kontaktin periaatteella. Emme myy pelkkiä tuotteita tai palveluita, vaan parempia ja tavoittavampia markkinointiratkaisuja. Kaiken keskiössä on aito kumppanuus ja yhdessä tekeminen.

Kenelle?

Olemme olemassa kaikkia niitä varten, jotka haluavat näkyä ja menestyä joko paikallisesti tai valtakunnallisesti.

Kun tarinasta halutaan menestys, oikea osoite on Meks.

Lupaamme palvella sinua ja yritystäsi kokonaisvaltaisesti ja tavoitteellisesti. Me Meksissä rakennamme kanssasi menestyksekkäitä tulevaisuuden kasvupolkuja.

Haluatko sinä aktivoida asiakkaasi?

ALOITETAAN.
Ota rohkeasti
yhteyttä!

Monikanavaisuus kasvattaa tunnettuuttasi lähes 60 % ja yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Mediakonserni Keskisuomalaisen medioilla tavoitat ja aktivoit asiakkaasi – paikallisesti ja valtakunnallisesti.