MM-RALLI 2024 -lehti – Virallinen opas rallin ystäville

Rallin maailmanmestaruuskilpailut saapuvat Suomeen jälleen elokuussa 2024. Tapahtuma houkuttelee alueelle vuosittain yli 200 000 rallifania, mikä tekee siitä yhden Suomen suurimmista ja odotetuimmista urheilutapahtumista. Kisaviikko täyttää alueen elämällä ja energialla, kun katsojat eri puolilta maailmaa kokoontuvat seuraamaan kilpailua ja ihailemaan kuljettajien taidonnäytteitä. Tiedossa on adrenaliinin täyteisiä hetkiä sekä ikonisia erikoiskokeita, jotka testaavat maailman parhaiden kuljettajien taitoja ja rohkeutta.

MM-RALLI 2024 -lehti on AKK:n ja Mediakonserni Keskisuomalaisen yhteistyönä toimittama ja tuottama virallinen kisaopas, julkaistaan heinäkuussa 2024 sekä printtinä että digitaalisena näköislehtenä. MM-RALLI 2024 -lehti sisältää kaikki tarvittavat tiedot tapahtumista, reiteistä, kuljettajista ja aikatauluista.

Miksi mainostaa MM-RALLI 2024 -lehdessä?

  1. Sitoutunut kohdeyleisö – MM-RALLI 2024 -lehdessä mainostaminen tarjoaa yrityksille erinomaisen mahdollisuuden laajan ja sitoutuneen yleisön tavoittamiseen. Lehti toimii rallin maailmanmestaruuskilpailujen virallisena oppaana, mikä takaa laajan näkyvyyden sekä monipuoliset markkinointimahdollisuudet.
  2. Laaja levikki ja jakelu Digitaalisen näköislehden julkaisupäivä on 22.7. ja painettu versio jaetaan kaikille Keskisuomalaisen tilaajille 24.7.2024. Lisäksi lehti on myynnissä Shell- ja ST1 -huoltoasemilla 22.7. alkaen.
  3. Vahva digitaalinen läsnäoloMM-RALLI 2024 -lehti julkaistaan digitaalisena näköislehtenä useissa Keskisuomalainen-konsernin medioissa, kuten Helsingin Uutisissa, Etelä-Suomen Sanomissa, Länsi-Savossa, Tamperelaisessa, Keskisuomalaisessa sekä Savon Sanomissa. Vuonna 2023 pelkästään digitaalinen lehti keräsi yli 160 000 lukukertaa, mikä kertoo sen vahvasta suosiosta sekä tehokkuudesta mainoskanavana.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous jo tänään!

Jos haluat hyödyntää tilaisuuden ja lisätä yrityksesi näkyvyyttä yhdessä kesän suurimmassa tapahtumassa, jätä yhteystietosi sivun lopussa olevalla lomakkeella. Mediamyynnin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä ja auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun markkinointitarpeisiisi.

Haluatko sinä aktivoida asiakkaasi?

ALOITETAAN.
Ota rohkeasti
yhteyttä!

Monikanavaisuus kasvattaa tunnettuuttasi lähes 60 % ja yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Mediakonserni Keskisuomalaisen medioilla tavoitat ja aktivoit asiakkaasi – paikallisesti ja valtakunnallisesti.