DIGISUURTAULUT

SUOMI HALF

SUOMI HALF

Tavoita valtakunnallisesti ympäri Suomen autoileva kohderyhmä näyttävillä digitaalisilla suurtauluilla sisään- ja ulosajoväylien sekä
kokoojakatujenvarrella, sekä kaupunkienkeskustoissa ja palvelukeskittymien äärellä.

Tunnusluvut (7vrk)

Mainospinnat
107
OTC
13 675 069
Mediabrutto
44.428,00 €
CPT
3.20
Kaupunkipeitto Mainospinnat OTC
Kaupunkeja yhteensä 47
Espoo (5), Forssa (1), Hamina (1), Heinola (3), Helsinki (33), Hollola (1), Hyvinkää (2), Imatra (1), Jalasjärvi (1), Joensuu (1), Jyväskylä (3), Järvenpää (2), Kaarina(1), Kalajoki (1), Kaustinen (1), Kemijärvi (1), Kerava(2), Kokkola (1), Kotka (2), Kouvola (2), Kuopio (3), Kuusankoski (1), Lahti (2), Lappeenranta (3), Lapua(1), Lempäälä(2), Lohja(1), Loviisa(1), Masku(1), Mikkeli (2), Nurmijärvi (1), Oulu (1), Pirkkala(1), Porvoo (2), Raisio (1), Riihimäki (1), Savonlinna(2), Seinäjoki (1), Sipoo(1), Suonenjoki (1), Tampere (3), Turku (4), Tuusula(1), Vaasa (1), Vantaa (5), Varkaus(1), Vihti (1) 107 13 675 069
Yhteensä 107 13 675 069

Aineisto-ohjeet

Video-aineisto Still-aineisto Spotti
1920 x 1080px
576 x 192px
1024 x 768px
1080 x 1920px
1920 x 1080px
576 x 192px
1024 x 768px
1080 x 1920px
Videosisällöt 10/5 sek.
Still-sisällöissä useita.

Pintojen sijainnit

Espoo, Forssa, Hamina, Heinola, Helsinki , Hollola, Hyvinkää, Imatra, Jalasjärvi, Jyväskylä, Järvenpää, Kaarina, Kalajoki, Kaustinen, Kemijärvi, Kerava, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Kuusankoski, Lahti, Lappeenranta, Lapua, Lempäälä, Lohja, Loviisa, Masku, Mikkeli, Nurmijärvi, Oulu, Pirkkala, Porvoo, Raisio, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki, Sipoo, Suonenjoki, Tampere, Turku, Tuusula, Vaasa, Vantaa, Varkaus, Vihti

Meks tuottaa tulosta

Katso kaikki REFERENSSIT >

Tampereen Jumppatiimi TAJU ry tuottaa harrasteliikuntaa kaikille rennon hyvällä fiiliksellä. TAJU on Tampereen suurin harrasteliikuntaseura yli 2000 jäsenellään.   TAJU markkinoi tarjoamiaan liikuntapalveluja monikanavaisesti,…

”Mainoksessa ollutta QR-koodia ladattiin satoja kertoja”

Juha Päivinen, The Bank

”Olemme käyttäneet bussimediassa olevissa mainoksissa alekoodeja lisähoukuttimina, mikä on toiminut tosi hyvin. Jopa niinkin hyvin, että alekoodia on yritetty lunastaa myös muissa kuin pääkaupunkiseudun liikkeissämme! Liikkeissämme ja verkkokaupassa on myös käynyt paljon uusia asiakkaita ostoksilla kampanjoiden aikana.”

Oona Hykkönen, markkinointipäällikkö, Yeppo & Soonsoo

”Kävijäryntäys kyllä yllätti! Olemme järjestäneet tapahtumia 10 vuotta ja tämä oli ensimmäinen kerta, että saatiin näin paljon kävijöitä liikkeelle. Ennen ei ole tarvinnut keskeyttää lipunmyyntiä!”

Timo Ranto, tapahtumapäällikkö, Pii Poo Oy 

HUS Diagnostiikkakeskuksella on toimintaa Uudellamaalla, Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa, ja tarvitsimme kesätyöntekijöitä kaikkiin kolmeen maakuntaan. Meks Etelän kautta saimme kampanjamme näkymään kaikilla näillä alueilla vaivattomasti joukkoliikenteessä. Kampanja oli meille vaivaton ja kustannustehokas toteuttaa.

Lauri Partanen, rekrytointisuunnittelija, HUS Diagnostiikkakeskus

Kesä on meille vuoden tärkeimpiä sesonkeja. Oikein ajoitetulla ja toteutetulla monikanavaisella kampanjalla varmistamme, että saamme sesongin myynneistä kaiken mahdollisen irti.

Aino Pärnänen, liiketoimintajohtaja, Yöpuu Yhtiöt

Muutos on ollut valtava ja olemme saavuttaneet tavoitteemme. Halusimme olla kolmen  toimialueemme halutuin yhteistyökumppani sekä asiakkaillemme että tavarantoimittajillemme ja siinä onnistuimme.

Ilpo Paasolainen, Toimitusjohtaja, Palvelutukku Kolmio
Kiinteistönomistaja huomio!

Onko sinulla kiinteistö tai maa-alue, joka voisi palvella mainospinnan sijaintina?

Haluaisitko laittaa seinäpintasi tai maa-alueesi hyötykäyttöön vuokraamalla tilaa digisuurtauluillemme, vai etsitkö jo olemassa olevalle digitaaliselle mainosnäytöllesi myyntikumppania?

Haluatko sinä aktivoida asiakkaasi?

ALOITETAAN.
Ota rohkeasti yhteyttä!

Monikanavaisuus kasvattaa tunnettuuttasi lähes 60 % ja yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Mediatalo Keskisuomalaisen medioilla tavoitat ja aktivoit asiakkaasi – paikallisesti ja valtakunnallisesti.