Radio Keskisuomalainen tavoittaa ennätysyleisön

Tuoreimpien mittauslukujen mukaan Radio Keskisuomalainen tavoittaa peräti 23 000 kuulijaa* viikossa.

Kuuluvuusalueena koko Keski-Suomi

Radio Keskisuomalainen on vakiinnuttanut vahvan asemansa Keski-Suomen alueella. Kanava kattaa kuuluvuusalueellaan koko Keski-Suomen, tavoittaen kuulijoita aina Pihtiputaalta Äänekoskelle ja Jyväskylästä Jämsään. Radio Keskisuomalainen välittää viestisi koko maakuntaan.

Radio Keskisuomalainen 95,9 – Nuorekas, aikuinen ja alueellinen

Radio Keskisuomalainen 95,9 on aito paikallisradio, joka tavoittaa nuoret ja aikuiset kuuntelijat alueellisesti. Kanava tarjoaa päivittäin juonnettua suoraa lähetystä Jyväskylän Aholaidasta, jossa käsitellään alueen ajankohtaisia uutisia, puheenaiheita ja ilmiöitä. Lisäksi Radio Keskisuomalainen selostaa suorana kaikki JYPin liigaottelut kaudella 2023–2024, vahvistaen samalla asemaansa alueen urheilun tärkeänä äänenkannattajana.

Radiomainonta joulusesongissa

Joulun lähestyessä radio tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tehokkaaseen mainontaan. Ihmiset ovat liikkeellä enemmän ja viettävät paljon aikaa autossa, mikä tekee radiosta mainion kanavan laajan yleisön tavoittamiseen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous räätälöidystä joulun alun kampanjasta, joka tavoittaa paikallisen yleisön tehokkaasti ja vaikuttavasti!

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous jo tänään!

Olemme tehneet yhteydenottamisen mahdollisimman helpoksi sinulle. Jätä yhteystietosi sivun lopussa olevalla lomakkeella, niin mediamyynnin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

===============================================

*KRT maalis-elokuu 2023

Haluatko sinä aktivoida asiakkaasi?

ALOITETAAN.
Ota rohkeasti
yhteyttä!

Monikanavaisuus kasvattaa tunnettuuttasi lähes 60 % ja yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Mediakonserni Keskisuomalaisen medioilla tavoitat ja aktivoit asiakkaasi – paikallisesti ja valtakunnallisesti.