Tavoita kesänviettäjät ja varaa mainos kesälehteen

Kesälehdet kertovat viestisi! 

Kesälehdet ja -teemat ovat lukijoiden odottamia tietopaketteja, joita luetaan ja joihin palataan pitkin kesää. Mainoksen elinkaari kesälehdessä  on pitkä, pääset osaksi lukijan kesää toistuvasti. Paikallisista kesälehdistä löytyy vinkkejä kesäeloon. Niihin on koottu lomailijoita kiinnostavat tapahtumat ja tarjonta. Kesälehdet ovat myös verkossa vapaasti kaikkien luettavissa, jolloin tavoitat lukijamme painetussa ja digitaalisessa muodossa.

Mahdollisuudet onnistuneeseen kampanjaan ovat helposti ulottuvillasi. Kesälehti on taktinen media, joka saa aikaiseksi kauppaa. Kesälehdessä mainoksesi on luettujen paikallisten uutisten parissa, luotettavassa paikallisessa mediassa.

Savon alueen kesälehdillä varmistat yrityksellesi laajan näkyvyyden läpi koko kesän. Tavoita niin paikalliset kuluttajat kuin ulkopaikkakunnilta tulevat kesälomalaiset.

 

Tutustu Savon alueen kesälehtiin

Tutustu Mediatalo Keskisuomalaisen kaikkiin kesälehtiin

 

Miksi mainostaa kesälehdissä?

 1. Kesälehdet ovat odotettuja ja tunnettuja infopaketteja lukijoillemme
  Tavoitamme kesän viettäjät kaupungeissa, maakunnissa ja suurimmilla kesämökkiseuduilla.  Paikallisilla sisällöillä on ainutlaatuinen merkitys lukijoille, joita alueen tapahtumat ja tarjonta täydentävät.
 2. Kiinnostaa lomailevia kuluttajia
  Kesälehdessä olet osa asiakkaasi kesää.  Lomailijoita kiinnostavat tapahtumat ja tarjonta löytyvät kootusti paikallisista kesälehdistä.
 3. Kesälehdet luettavissa verkossa koko kesän
   Tavoitat lukijamme painetussa ja digitaalisessa muodossa.
 4. Kesälehti on taktinen media, joka saa aikaiseksi kauppaa.
  Aidosti paikallisilla kesälehdillä tavoitat kesänviettäjät. Kesälehdessä mainoksesi on luettujen paikallisten uutisten parissa, luotettavassa paikallisessa mediassa. Paikallinen kesälehti on osa lukijan kesää.

 

Paikallinen kesälehti on osa lukijan kesää. Ole sinäkin.
Varaa paikka kesälehtiin mediamyynnin asiantuntijoiltamme. Voit tehostaa näkyvyyttäsi myös verkkomainonnalla.

Varaa paikka kesälehteen!

 

 

Uutiskirjeen tilaus

Pysy ajan tasalla markkinoinnin ja myynnin ajankohtaisista asioista.