Tavoita lomaileva Suomi paikallisessa digiympäristössä – oikeanlainen, mainosmuotoon sopiva viesti takaa parhaimman tuloksen!

Paikallinen uutismedia ei lomaile kesälläkään vaan tarjoaa mainostajille luotettavan, ajankohtaisen mediaympäristön myös kesäkuukausina. Miksi et suuntaisi mainosviestiäsi niihin uutiskanaviin, jotka seuraavat kesän vietossa laiturin nokasta riippukeinuun, aina Järvi-Suomesta Suomenlahden saaristoon? Laaja mediavalikoimamme kattaa myös Suomen suosituimmat mökkipaikkakunnat ja kesäasukkaat ovatkin yksi tavoitelluimmista kohderyhmistämme kesän aikana.

Laaja yleisö ja sen aktivoiminen ovat digimainonnan vahvuuksia, kuten ohjaaminen mainostajan verkkosivuille. Suomalainen digimedia koetaan tutkitusti luotettavaksi mainosympäristöksi kansainvälisiin toimijoihin nähden. Mediakonserni Keskisuomalaisen monipuolinen tuotevalikoima tarjoaa tehokkaita vaihtoehtoja kesän kampanjoihin eri tarpeisiin kaiken kokoisille yrityksille.

Haluatko kohdentaa viestisi vaikkapa veneilyyn tai mökkeilyyn liittyvien sisältöjen pariin? Valitse silloin kontekstuaalinen kohdentaminen. Voit kohdentaa mainontaasi myös sosiodemografisten tietojen, kuten sukupuolen, iän, ammattiaseman, koulutuksen, tulotason tai asumistavan, perusteella. Kohdentamiseen on useita vaihtoehtoja, joista löydät lisää tietoa täältä.

Kesällä ihmisillä on aikaa syventyä paremmin niin journalististen kuin kaupallisten sisältöjemme pariin ja viestin teho on aivan eri luokkaa, kuin kiireisessä arjessa. Verkkosivujemme liikenteestä 70 prosenttia tulee mobiilista ja digilukijoiden määrä on vahvassa kasvussa. Mobiililaitteiden käyttö kasvaa erityisesti kesän aikana. Laiteriippumattomat pakettimme takaavat sen, että mainostajat tavoittavat yleisönsä juuri niissä kanavissa, joita lukijat kuluttavat. Paraati- pystyparaati ja digikokosivu -paketit ovat esimerkiksi erinomaisia vaihtoehtoja kesän ajan kampanjointiin.

 

Me autamme!

Saat helposti kaikki kesäkampanjaasi liittyvät digimarkkinoinnin palvelut yhden kontaktin kautta niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti.

Jätä yhteydenottopyyntö