Teemoilla tavoitat kiinnostuneet

 

Mediakonserni Keskisuomalaisen uutismedioissa julkaistaan loppuvuoden 2023 aikana yli sata ajankohtaisiin sesonkeihin ja lukijoita kiinnostaviin aiheisiin paneutuvaa teemaakokonaisuutta.

  1. Teemasivut ovat paraatipaikka tuotteistasi tai palveluistasi kiinnostuneiden lukijoiden tavoittamiseen.
  2. Aihepiiristä kiinnostuneet lukijat paneutuvat teemoihin ja sen vuoksi maksimoit ilmoituksesi huomioarvon sisällöllisesti kohdennetussa mediaympäristössä.
  3. Verkkolehdessä teemasivut ovat osa sanomalehden uutisvirtaa. Mainoksesi näkyy sekä painetussa- että digilehdessä ja kasvatat eri ikäryhmien tavoittavuutta merkittävästi.

 

Aktivoit ja luot kysyntää – kauppa on tutkitusti paikallista

Tavoitat lukijamme aidosti paikallisissa uutismedioissa, joissa lukijasuhde on vahva. Uutismediat tutkitusti aktivoivat kuluttajaa ja luovat kysyntää. Tietoa ostopaikan valintaan ja ostopäätöksen tueksi saa 58 % lukijoista ja 60 % saa ideoita arjen hankintoihin, ostoksille lähtemiseen sekä erilaisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Kauppa on paikallista, kuten lukijammekin! Tutkimuksen mukaan 85 % lukijoista suosii paikallisia liikkeitä ja palveluita.

 

Varaaminen on helppoa!

Saat yhdellä kontaktilla näkyvyyden, vaikka kaikkiin aihepiirin teemoihin. Loppuvuoden teemoissa puhutellaan lukijoitamme, jotka ovat kiinnostuneita esimerkiksi kodista- ja asumisesta, autoilusta  tai hyvinvoinnista. Voit kohdentaa viestiä joulunviettäjille ja marraskuussa Black Friday -teemoihin.

Kiinnostuitko teemoista?

Kysy tarjous heti! Saat sen ripeästi. Kun haluat tavoittaa läheltä, suosi paikallisia uutismedioita.

Mediamyynnin asiantuntijat palveluksessasi