Uusia tuulia Radio Keskisuomalaisessa

Uusi aamujuontaja ja uudet ohjelmat kuuluu taajuudella

Keski-Suomen aamussa alkuvuodesta aloittanut juontaja, Joni Pakarinen, tuo studioon uutta energiaa. Savolaisjuuret omaava Joni on asunut yli toistakymmentä vuotta Jyväskylän seudulla ja hänet tunnetaan monipuolisena radiopersoonana. Yle Keski-Suomen aamuohjelmista ja ralliradion antoisista hetkistä tuttu Joni on ansainnut paikkansa kuuntelijoiden sydämissä.

Radion ohjelmatarjonta monipuolistuu merkittävästi kevään aikana. Uudistuksia on luvassa musiikin erikoisohjelmiin ja sisältöihin. Paikallisuus on edelleen kantavana voimana, mutta uusien sisältöjen kautta haluamme palvelle kuulijoitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin, lupaa radion päätoimittaja Jari Lindström. Ensimmäiset uudistukset kuullaan taajuudella maaliskuun aikana.

Kuuntelijaluvut ennätyslukemissa

Myös kuuntelijaluvut ovat jälleen nousussa. Tuoreimmat mittausluvut osoittavat, että Radio Keskisuomalainen tavoittaa peräti 26 000 kuulijaa* viikossa. Laaja kuulijakunta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet yrityksille, jotka haluavat kohdentaa markkinointiviestinsä tehokkaasti eri ikäryhmille ja sosioekonomisille taustoille. Radio Keskisuomalaisen vankka asema paikallisena radiokanavana ja sen vahvat juuret paikallisessa yhteisössä ovat osoittautuneet arvokkaiksi resursseiksi brändin tunnettuuden kasvattamisessa ja tapahtumien mainostamisessa alueella.

Oletko kiinnostunut hyödyntämään Radio Keskisuomalaisen kasvavaa suosiota mainonnassasi? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous räätälöidystä mainoskampanjasta, joka tavoittaa paikallisen yleisön tehokkaasti ja vaikuttavasti!

Yhteydenotto on tehty mahdollisimman helpoksi sivun lopussa olevan lomakkeen avulla. Jätä yhteystietosi, niin mediamyynnin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

===============================================

*viimeisin KRT kesä-marraskuu 2023

viikkokuuntelijamäärä

 

Haluatko sinä aktivoida asiakkaasi?

ALOITETAAN.
Ota rohkeasti
yhteyttä!

Monikanavaisuus kasvattaa tunnettuuttasi lähes 60 % ja yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Mediakonserni Keskisuomalaisen medioilla tavoitat ja aktivoit asiakkaasi – paikallisesti ja valtakunnallisesti.