Vapun poikkeusaikataulut

 

Aidosti paikalliset printti- ja digilehtemme ovat taktisia medioita, joilla tavoitat lukijamme. Mainoksesi näkyy uskottavassa ja luotettavassa, paikallisesti vahvassa uutismediassa, joka tutkitusti aktivoi kuluttajaa ja luo kysyntää:

 

Sanoma- ja kaupunkilehdet ovat vahvoja ja monipuolisesti tavoittavia medioita – painettuna ja diginä

Kansallisen mediatutkimuksen 2022 (KMT 2022) mukaan suomalaisista lähes jokainen, 92 %, lukee sanoma-, kaupunki- tai iltapäivälehtiä viikoittain eri lukuvälineillä. Painettuna niitä lukee viikoittain 60 % ja digitaalisena 78 % vastaajista.

 

Tavoitat eri-ikäisiä

Vahvojen alueellisten lehtimedioidemme painetut- ja digilehdet täydentävät hyvin toisiaan ja tavoitat niillä eri-ikäisiä lukijoita. Digilehdessä tavoitat kuluttajat helposti tutussa ja luotettavassa verkkoympäristössä, jossa mainokseksi on osa paikallista, lukijalle tuttua uutisvirtaa. Mobiilissa kulkee kätevästi mukana myös digilehti mainoksineen.

 

Mainontaan printtimediassa suhtaudutaan positiivisesti.

Eri mediaryhmistä printtimainontaan suhtaudutaan myönteisimmin. Mainontaan painetussa sanomalehdessä suhtautui positiivisesti 77 % sekä ilmaisjakelu- ja noutopistelehdissä 83 % vastaajista


Printtimainonta luo kysyntää – kauppa on tutkitusti paikallista

Printtimedia aktivoi kuluttajaa ja luo kysyntää. Tietoa ostopaikan valintaan ja ostopäätöksen tueksi saa 58 % lukijoista ja 60 % saa ideoita arjen hankintoihin, ostoksille lähtemiseen sekä erilaisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Kauppa on paikallista, tutkimuksen mukaan 85 % lukijoista suosii paikallisia liikkeitä ja palveluita.


Sanomalehti koetaan luotettavana mediana ja paikallisen tiedonlähteenä

Sanomalehden luotettavuus arvostettuna uutismediana näkyi KMT 2022 tutkimuksessa: 94 % vastaajista luottaa sanomalehdistä saatuun tietoon kotimaan ja maailman tapahtumista. Vastaajista 89 % on sitä mieltä, että sanomalehdet kokoavat yhteen tärkeimmät uutiset ja puheenaiheet. Lisäksi 93 % vastaajista kokee sanomalehden paikallisten asioiden ja tapahtumien tiedonlähteeksi.


Varaa vapun näkyvyys ajoissa ja ole osa kuluttajan ostopolkua!

Vaikuta medioillamme valtakunnallisesti tai kohdenna alueellisesti – 91 sanoma- ja kaupunkilehdellämme tavoitat suomalaiset. Huomioi kuitenkin, että vappu saattaa vaikuttaa joidenkin lehtiemme julkaisupäiviin ja aineistoaikatauluihin.

 

Olipa tarpeesi paikallinen tai valtakunnallinen saat printti- ja diginäkyvyyden valitsemiisi medioihin ja kaikki markkinoinnin palvelut ketterästi yhdellä kontaktilla. Ostaminen on siis helppoa ja saat meiltä tarjouksen ripeästi!

 


Tässä kootusti Mediatalo Keskisuomalaisen kaupunki- ja sanomalehtien vapun 2023 ilmestymispäivät ja aineistoaikataulut:

Tutustu vapun aikatauluihin

 

Kyllä kiitos, haluan tavoittaa kaupunki- ja sanomalehtienne lukijat!

Markkinoinnin asiantuntijat palveluksessasi

Haluatko sinä aktivoida asiakkaasi?

ALOITETAAN.
Ota rohkeasti
yhteyttä!

Monikanavaisuus kasvattaa tunnettuuttasi lähes 60 % ja yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Mediatalo Keskisuomalaisen medioilla tavoitat ja aktivoit asiakkaasi – paikallisesti ja valtakunnallisesti.