3.1

MAINOSTAJA, KESÄ KEVENSI MYÖS HINTOJA – MEDIOILLAMME TAVOITAT VALTAKUNNALLISESTI SEKÄ PAIKALLISESTI

Kesällä on lupa nauttia ja keventää, ja kesä on myös hyvä syy mainostaa. Meksin medioilla tavoitat jopa 3,1 miljoonaa suomalaista. Varmista näkyvyytesi ja poimi kesän kevennetyt hinnat kattavasta mediavalikoimastamme ja anna mainoskampanjasi kukoistaa!

DIGI -30%*

Digimainonta saavuttaa ja aktivoi lomailijan paikasta riippumatta. Valittavanasi on 65 uutismediamme verkkopalvelut, jotka tavoittavat 1,5 miljoonaa lukijaa viikossa. Luotettava mainosympäristö display, näköislehti, natiivi ja avaussivun hallinta -mainonnalle.

Huomioitavaa:

Varaukset tehtävä ajalle 1.6. – 31.8.2024

PYYDÄ TARJOUS ALUEESI MYYJÄLTÄ

RADIO -50%*

Hauska ja yllättävä radiomainos jää soimaan kesämenoihin matkatessa, ja se on tehokas keino tunnettuuden kasvattamisessa. Meksin radiokanavat tavoittavat eri ikäluokat kattavasti Keski-Suomen, Hämeen, Savon sekä Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella.

Huomioitavaa:

Varaukset tehtävä ajalle 1.6. – 31.8.2024

PYYDÄ TARJOUS ALUEESI MYYJÄLTÄ

ULKOMAINONTA -60%*

Herätä kesämatkailijoiden huomio näyttävällä ulkomainonnalla! Meillä on, mistä valita: vilkasliikenteisten teiden varsilla sekä liikekeskusten läheisyydessä sijaitsevat Big One -ulkonäytöt, liikenneasemamediat sekä paikallis- ja pikavuoroliikenteen matkailijat tavoittava bussimedia.

Huomioitavaa:

Varaukset tehtävä ajalle 1.6. – 31.8.2024

PYYDÄ TARJOUS ALUEESI MYYJÄLTÄ

PRINTTI -50%*

Kun haluat tavoittaa läheltä, valitse paikallinen uutismedia – 85 % sen lukijoista suosii paikallisia palveluja. 91 sanoma- ja kaupunkilehteämme tavoittavat 1,3 miljoonaa printin lukijaa päivässä. Nyt saat printtimainontaa puoleen hintaan, kun ostat vähintään kaksi ilmoitusta.

Huomioitavaa:

kun ostat minimissään kaksi ilmoitusta, varaukset tehtävä ajalle 24.6. – 31.8.

PYYDÄ TARJOUS ALUEESI MYYJÄLTÄ

*Myyntiehdot: Kesäkampanjan tarjoukset koskevat vain uusia varauksia. Varaukset on oltava ajalla 1.6.–31.8., paitsi printin varaukset, joiden on oltava ajalla 24.6.–31.8. Varauksia ei voi peruuttaa eikä siirtää. Alennukset lasketaan mediakortti-hinnoista, alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Tarjous ei koske kuluttajailmoituksia, vaalimainontaa, eikä kuntien ja kaupunkien kuulutuksia. Hinnat ovat valmisaineistoille, valmistuksesta peritään lisämaksu. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Valmiin aineiston tarkistusmaksu on 5 € + alv.

VINKKI: VALITSE USEAMPI MEDIA SAMAAN KIMPPUUN – MONIKANAVAISUUS SAA KAMPANJASI KUKKIMAAN!

Monikanavainen mainonta tarkoittaa mainontaa useammassa kuin yhdessä mediassa tai kanavassa. Se tekee mainonnan tavoittavuudesta entistäkin tehokkaampaa.

 

Kolme syytä valita useampi kuin yksi media

 

1.  Mainos muistetaan paremmin, koska

2. mainos todennäköisesti nähdään useampaan kertaan, ja

3. toistot kasvattavat mainossisällön ymmärrettävyyttä sekä brändin tunnettuutta.

 

Jos esimerkiksi yhdistää printin ja digimainonnan, kasvaa huomioarvo 85 %. Printin ja ulkomainonnan yhdistelmällä puolestaan 100 % ja digin sekä ulkomainonnan kombolla huomioarvo kasvaa peräti 145 %.

Haluatko sinä aktivoida asiakkaasi?

ALOITETAAN.
Ota rohkeasti
yhteyttä!

Monikanavaisuus kasvattaa tunnettuuttasi lähes 60 % ja yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Mediakonserni Keskisuomalaisen medioilla tavoitat ja aktivoit asiakkaasi – paikallisesti ja valtakunnallisesti.