Aikakausjulkaisut

Aikakausjulkaisut

Aromi

Aromi – ruuan ja juoman ammattilaisten oma lehti.

Aromin kohderyhmänä on keittiö- ja ravintola-alan ammattilaiset. Ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, pikaruokapaikat, baarit, koulukeittiöt, henkilöstöravintolat, sairaalat, pitopalvelut, elintarvike- ja juomateollisuus, alan opiskelijat, yrittäjät, alan sidosryhmät ja intohimoiset ruuanharrastajat. Lehti on ammatillisen kehittymisen kannalta tärkeä ja arvostettu. Lukija viettää pitkän ajan Aromin parissa ja palaa siihen useita kertoja. Mikä sen parempi mediaympäristö mainokselle?
Aromin verkkosivut

Aromin mediakortti

Evento

Evento – Tapahtumateollisuuden ammattilaisten oma media.

Eventon kohderyhmä on tapahtumateollisuuden ammattilaiset, tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäjät, tapahtumamarkkinoinnin ammattilaiset, henkilöstöammattilaiset, viestinnäntekijät, vuorovaikuttajat, verkostoitujat, markkinointiviestinnän ammattilaiset ja strategisesti laadukkaisiin kohtaamisiin panostavat markkinoinnin ja myynnin ammattilaiset. Evento tarjoaa innostavaa ja oivaltavaa sisältöä suoraan arjen hyötykäyttöön. Se palvelee kaikkia ammattilaisia ja päättäjiä monikanavaisesti.
Eventon verkkosivut

Eventon mediakortti

Shaker

Shaker – Erikoislehti anniskelualan ammattilaisille.

Haluatko tavoittaa ravintoloiden päätöksentekijät? Shaker tarjoaa mainostajalle avoimet ovet suoraan anniskelualan ammattilaisille läpi Suomen. Upea Shaker tavoittaa anniskeluravintoloiden päätöksentekijät sataprosenttisesti. Shaker on ammattilaisille tärkeä, odotettu tietolähde. Lehti luetaan tutkitusti kannesta kanteen. Shakerissa voi mainostaa myös väkeviä alkoholituotteita.
Shaker verkkosivut

Shakerin mediakortti

Hinnasto

Aikakausilehdet printtihinnat alv 0 %

LehtiKokosivuPuolikasNeljännes
Aromi4 750 €3 350 €2 400 €
Shaker2 950 €1 950 €1 500 €
Evento4 600 €3 300 €2 200 €