Yhteydenottopyyntö

Kun tarinasta halutaan menestys, oikea osoite on Meks.

Meks on Mediakonserni Keskisuomalaisen myynnin ja markkinoinnin palvelukanava. Kasvata kanssamme omaa myyntiäsi ja liiketoimintaasi yrityksesi tavoitteisiin sopivilla markkinointiratkaisuilla.

Teemme kanssasi kohderyhmiäsi kiinnostavia kampanjoita laadukkaissa ja monipuolisissa medioissamme. Kokoamme yhteen Mediakonserni Keskisuomalaisen media- ja palvelutarjoaman ja tarjoilemme ne asiakkaillemme yhden kontaktin periaatteella.

Emme myy pelkkiä tuotteita tai palveluita, vaan parempia ja tavoittavampia markkinointiratkaisuja. Meillä on kattavat palvelut perinteisestä mediasta digitaalisiin palveluihin ja ulkomainonnan uusimpiin ratkaisuihin autoilijoille, kauppakeskuksiin ja bussimainontaan. Mediavalikoimassamme on mediabrändejä, jotka ovat paikallisesti alueensa ylivoimaisia ykkösiä.

Kaiken keskiössä on kuitenkin aina aito kumppanuus ja yhdessä tekeminen. Saat tarvitsemasi media- ja markkinointiratkaisut meillä yhden kontaktin kautta Meksin ammattilaistiimiltä.

Lupaamme palvella sinua ja yritystäsi kokonaisvaltaisesti ja tavoitteellisesti. Me Meksissä rakennamme kanssasi menestyksekkäitä tulevaisuuden kasvupolkuja.

 

Haluatko sinä aktivoida asiakkaasi?

ALOITETAAN.
Ota rohkeasti
yhteyttä!

Monikanavaisuus kasvattaa tunnettuuttasi lähes 60 % ja yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Mediakonserni Keskisuomalaisen medioilla tavoitat ja aktivoit asiakkaasi – paikallisesti ja valtakunnallisesti.