VAALIMAINONTA

Tehokasta vaalimainontaa kampanjaasi

Vaalimainonta on eduskuntavaaliehdokkaalle tärkeä osa vaalikampanjaa. Tehokas vaalimainonta erottuu, jättää muistijälkiä ja aktivoi äänestäjiä toimintaan. Lue alta tiivistetty koontimme siitä, miten voimme auttaa vaalimainonnassa, ja miksi kannattaa mainostaa kanssamme.

Ratkaisumme sinulle

Mainonta on tehokasta oikeanlaisessa ympäristössä. Meiltä löydät luotettavat ja arvostetut mediaympäristöt, jotka toimivat äänestäjien tietolähteenä ja äänestyspäätöksen tukena. Mainostat siis siellä, missä kiinnostunut kohderyhmä on jo valmiina.

Mainonnan on tarkoitus tavoittaa. Ja mehän tavoitamme, sillä medioidemme parissa viihtyy noin 3,1 miljoonaa suomalaista viikossa. Tavoittavuuslukumme perustuvat aina tutkimukseen.

Mainonnan ostamisen tulee olla helppoa. Toteutamme yhden luukun periaatetta, joka tarkoittaa, että saat kaiken tarvitsemasi yhden asiantuntijan kautta.

Vaalimainonnan palveluihimme kuuluvat:

  1. Display- ja printtimainonta
  2. Digitaalinen ulkomainonta
  3. Natiivimainonta
  4. Sisältömarkkinointi
  5. Radiomainonta
  6. Videotuotanto
  7. Graafinen suunnittelu ja tuotanto
  8. Tutkimus ja analytiikka
  9. Paino ja jakelu

 

Asiantuntijamme suunnittelevat mainontaa kanssasi. Mediakattauksemme on laaja ja palvelee monenlaisia tarpeita, mutta se ei tarkoita, että sinun tarvitsisi tietää miten ja missä mainostaa. Olemme koonneet kokonaisen vaalimainonnan asiantuntijatiimin, jotta sinä voit keskittyä vaalityöhön. Heidän osaamisensa median ja mainonnan kentältä on käytössäsi täysin veloituksetta.

Vahvuuksiamme ovat aidosti valtakunnalliset ja vahvasti paikalliset mediat. Tämä tarkoittaa sitä, että mediamme tavoittavat ympäri Suomen, mutta alueiltamme löydät myös paikalliset mediat ja paikallisen osaamisen. Vaalitiimimme on muodostettu juuri tähän pohjautuen: tunnemme vaalipiirisi erityispiirteet, kun mukana on asiantuntija jokaiselta alueelta.

Hyödynnä vaalietu

Kustannustehokkailla ratkaisuillamme pääset helposti alkuun vaalikampanjoinnissasi, sillä vaalihinnat sisältävät 35 % alennuksen mediatilojen listahinnoista. Näin pääset hyödyntämään monikanavaista mainontaa edullisemmin, mutta ihan yhtä tehokkaasti. Alta voit halutessasi ottaa talteen eduskuntavaaliesitteemme.

Lataa eduskuntavaaliesite

Kiinnostuitko mainosratkaisuistamme tai etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteys vaalitiimiimme!

Olemme tehneet yhteydenottamisen mahdollisimman helpoksi sinulle. Jätät vain yhteystietosi lomakkeella, niin vaalitiimimme asiantuntija ottaa yhteyttä sinuun.