Hämeen Media – kattavaa tavoittavuutta Hämeessä

Mediatalo Keskisuomalaisen alueyhtiö Mediatalo ESAn nimi muuttui 1.1.2022 Hämeen Media Oy:ksi ja siihen liittyi Hämeen Sanomat, Forssan Lehti ja Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset. Hämeen Mediasta tuli Hämeen ja Päijät-Hämeen yhteinen alueyhtiö Keskisuomalainen-konsernissa. Sen muut alueyhtiöt ovat Savon Media, Keski-Suomen Media, Kaakon Viestintä ja Etelä-Suomen Media.

Hämeen Median paikallisjohtajana toimii Jarkko Haukilahti, joka johtaa myös alueyhtiön mediamyyntiä. Hämeen Median kuluttajamyynnistä vastaava johtaja on Mika Sutinen, joka toimi aiemmin Hämeen Sanomien myyntijohtajana. Hämeen Median toimituksista vastaavana sisältöjohtajana toimii Etelä-Suomen Sanomien päätoimittaja Markus Pirttijoki. Hän oli aiemmin vastaavassa tehtävässä Mediatalo ESAssa.

Hämeen Median sanoma- ja kaupunkilehdillä tavoitetaan viikoittain 79 prosenttia Kanta- ja Päijät-Hämeen väestöstä:

Kanta-Häme: Hämeen Sanomat, Forssan Lehti, Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset, Keski-Häme.
Päijät-Häme: Etelä-Suomen Sanomat, Itä-Häme, Uusi Lahti, Seutuneloset.​

’Hämeen Median alueella tavoitat Kanta- ja Päijät-Hämeen asiakkaat viiden tilattavan lehden sekä kolmen kaupunkilehden avulla. Lisäksi alueen digitaalisten palveluiden paikallinen tavoittavuus on korkealla tasolla molemmissa maakunnissa’, kiteyttää Hämeen Median paikallisjohtaja Jarkko Haukilahti.

Tutustu Hämeen Median medioihin täältä

Hämeen Median myynnin ja markkinoinnin asiantuntijat palveluksessasi: 

Katso yhteystietomme täältä