Hämeen Sanomien ja Forssan Lehden kesälehdet ilmestyvät toukokuun lopulla

Ole mukana Kanta-Hämeen kesässä!

Hämeen Sanomien Kesälehti ilmestyy lauantaina 27.5.

Hämeen Sanomien kesälehti virittää kesämielelle ja antaa vinkkejä kaikesta kivasta tekemisestä ja näkemisestä Kanta-Hämeessä. Kesäinen ja monipuolinen lukupaketti ilmestyy lauantaina 27.5. Kesälehti jaetaan Hämeen Sanomien tilaajatalouksien lisäksi lähes jokaiseen talouteen Hämeenlinnassa, Rengossa, Hauholla, Kalvolassa, Lammilla, Hattulassa ja Janakkalassa eli yhteensä 43 000 kpl. Lisäksi lehteä jaetaan kesän ajan matkailukohteissa ympäri maakuntaa.

Kesälehti esittelee kiinnostavia käyntikohteita ja palveluita tarjoten hyviä vinkkejä vapaa-aikaan, lomailuun ja onnistuneisiin kesäostoksiin. Kanta-Hämeessä on koettavaa, nähtävää ja kuultavaa kaikenikäisille lomalaisille. Kesälehden keveä ja kiinnostava sisältö houkuttelee lukijoita ja tukee samalla lehden mainostajien viestejä.

Forssan Lehden Kesälehti ilmestyy keskiviikkona 31.5.

Odotettu Forssan Lehden Kesälehti on taas täynnä kesäistä luettavaa. Lehdessä on myös ravintola- sekä huolto- ja varaosa -kokonaisuus. Kesälehdillä tavoitat kesätuotteista ja alueen tarjonnasta kiinnostuneen kohderyhmän ja ohjaat paikallisten palveluiden pariin.

Olemalla mukana kesälehdessä tavoitat n. 18 000 taloutta Forssan, Tammelan, Jokioisten ja Humppilan alueella. Noutopisteitä on myös Somerolla. Kesälehti on jaossa myös kesän tapahtumissa ja infopisteissä.

Ilmoituskoot ja hinnat

Tästä voit ladata lisätietoa kesälehdistämme Kanta-Hämeessä:

Hämeen Sanomat Kesälehden mediakortti 2023   Forssan Lehti Kesälehden mediakortti 2023

Varaa ilmoituspaikkasi kesälehdistä ajoissa omalta yhteyshenkilöltäsi 17.5. mennessä.

Tehtävät aineistot kummankin lehden osalta keskiviikkona 17.5. mennessä ja painovalmiit aineistot tiistaina 23.5. mennessä.

Aineisto-osoitteet: aineisto@hameensanomat.fiaineistot@forssanlehti.fi

Lisätietoja tarvittaessa myyntipalvelustamme, p. 03-7575 710 ark. klo 8-16.