Aluevaalit 2022 – hyödynnä vaalialennuksemme!

Katso vaalietumme ja varmista näkyvyytesi!

Kerro vaaliviestisi alueesi äänestäjille mediassa, josta vaalipiirisi äänestäjät hakevat tietoa ja tukea äänestyspäätöksensä tueksi. Sanoma- ja kaupunkilehdet ovat vaaliehdokkaan luotettava kumppani!

Monipuoliset mainonnan ratkaisumme tarjoavat kustannustehokkaan väylän kohdistaa mainonta juuri oikealle kohderyhmälle, oli kyseessä sitten potentiaalinen vaaliehdokas tai äänestäjä. Vaalikampanjan menestyksekäs toteuttaminen vaatii paitsi tahtoa myös ammattitaitoa.

 

Läsnä äänestäjien arjessa!

Sanomalehdillä on suomalaisille vahva paikallinen ja yhteiskunnallinen merkitys. Suomalaisista 78 % pitää sanomalehtien toimintaa paikallisten yhteiskunnallisten asioiden sekä demokratian edistäjänä merkityksellisenä. Sote-uudistus on vuosikymmenen merkittävin muutos sosiaali- ja terveydenhuollossa.

Paikallinen lehti on tutkitusti vahva media,
ehdokkaiden paikallinen äänitorvi ja äänestäjien luotettava kumppani!

Luotettavilla ja monipuolisilla medioilla tavoitat äänestäjät juuri sinun vaalipiirissäsi – missä ja milloin vaan. Suomalaisista 56 % aikoo hakea tietoa äänestyspäätöksensä tueksi painetuista tai digitaalisista sanomalehdistä ja 34 % painetuista tai digitaalisista kaupunkilehdistä.

 

  1. Vahva paikallisuus – tunnemme äänestäjäsi ja paikallisuus on ydinosaamistamme.
  2. Luotettavat mediat – 11 alueensa luetuinta sanoma- ja kaupunkilehteä.
  3. Paras mediapaketti – hyödynnä alueellinen monikanavaisuus. printti, digi, digitaalinen ulkomainonta ja radio
  4. Kustannustehokkaat palvelut – kampanjasuunnittelu, markkinointi ja viestintä, painopalvelut, suorajakelu ja tutkimus.
  5. Helppous – kustannustehokkaat mediaratkaisumme ja palvelumme yhdellä kontaktilla. Olemme helppo ja luotettava kumppani!

 

Tavoita äänestäjäsi – Kaikki alueelliset markkinointiratkaisut yhdellä kontaktilla!

Autamme kokonaisvaltaisen kampanjapaketin rakentamisessa, sparraamme suunnittelussa ja viestimme suoraan siellä missä äänestäjät ovat – paikallisesti ja luotettavasti!

Toteutamme kampanjasi alusta loppuun ja rakennamme tarpeisiisi menestyksekkään, juuri sinulle sopivan vaalikampanjan!

Keski-Suomen Median mainosasiakkaana käytössäsi on 11 paikallisesti tunnettua sanoma- ja kaupunkilehtibrändiä, tehokkaat verkko- ja somemainonnan ratkaisut sekä koko Suomen kattava digitaalisen ulkomainonnan verkosto. Palveluihimme kuuluvat myös painotuotteiden tuotanto sekä niiden jakelupalvelu. Keskity rauhassa vaalitoimintaasi ja anna näkyvyytesi ammattilaistemme käsiin. Kauttamme saat siis koko vaalikampanjan kaikkiin kanaviin alusta loppuun toteutettuna.

Hyödynnä vaalialennus 35% palveluidemme listahinnoista!

 

Mainosta suositussa vaalikoneessa – vaalikoneet aukeavat 3.1.2022

Vaalikone auttaa äänestäjiä etsimään itselleen sopivan ehdokkaan. Näkymällä vaalikoneessa, varmistat potentiaalisten äänestäjien tavoittamisen juuri silloin, kun he ovat etsimässä vastauksia ja pohtimassa omaa ehdokasvalintaansa. Vaalikone on suosittu ehdokkaita ja heidän vaaliohjelmaa koskeva tiedon lähde.

Erittäin todennäköisesti medioiden vaalikonetta kokeilisi äänestämään aikovista suomalaisista 45% ja melko todennäköisesti 28%. Kokeiluhalukkaimpia ovat alle 45-vuotiaat, mutta yli 65-vuotiaistakin joka toinen on kiinnostunut kokeilemaan yhtä tai useampaa vaalikonetta ennen aluevaaleja.

 

Tarvitsetko apua mediavalintoihin?

Ota yhteyttä mediamyynteihimme:

Jyväskylän vaalitiimi:
Minna Tenhovuo, asiakkuuspäällikkö
p. 0400 987 600 / minna.tenhovuo@media.fi

Sami Lindroos, asiakkuuspäällikkö
p. 040 541 5177 / sami.lindroos@media.fi

Juha Ahonen, myyntijohtaja
p. 0400 306 961 / juha.ahonen@media.fi

 

Muu Keski-Suomi / paikallislehdet:
p. 014 338 2405

 

 

Lähteet: IROResearchin tammikuussa Uutismedian liiton toimeksiannosta tekemä Kuntavaalimediat 2021 –tutkimus, Kantar TNS. Uutismedian liitto – Tuhat suomalaista 1/2021.