Kolme tapaa käyttää videota mainonnassa

Video on sisällöllinen moniottelija, joka kerää huomion ja parhaimmillaan tiivistää monimutkaisenkin asian yksinkertaiseen muotoon. Se toimii työkaluna ja tunteen herättäjänä.  Tässä kolme vinkkiä, kuinka käyttää videota fiksusti mainonnassa.

  1. Ohjaa katsoja videon avulla tuotteen tai palvelun pariin – Huomiota herättävä video erilaisilla alustoilla toimii loistavasti impulssina sisällöllesi. Kysy kiinnostava kysymys videolla ja vastaa siihen vaikkapa verkkosivustollasi. Ostopolku jää parhaimmillaan pariin klikkaukseen.
  2. Herätä luottamus asiakastarinalla – Asiakaskokemukset toimivat erinomaisesti luottamuksen kasvattajana yritystäsi tai palveluasi kohtaan. Kanssaihmisen hyvä kokemus esimerkiksi remonttipalvelustasi poistaa epäilyksiä ja oston esteitä. Anna asiakkaasi kertoa kuinka tyytyväinen hän oli tuottamaasi palveluun. Tähän video on lyömätön työkalu!
  3. Vahvista sidettä tunteella – Tunteita herättävät videot syventävät sidettä asiakkaisiin. Niitä jaetaan herkästi ja ystävän jakama video on erityinen. Parhaimmillaan hyvä video leviää verkostoissa, vaikka se olisi mainosvideo tai tarina yrittäjästä menestyksen takana. Ihmiset mielellään levittävät hyvää tunnetta verkostoillensa.

Videokampanjan toteuttaminen Mediatalo Keskisuomalaisen luotettavassa mediaympäristössä on helppoa. Saat yhdellä kontaktilla kaikki palvelut suunnittelusta tuotantoon  ja käytössäsi on neljä uutta videomainonnan tuotetta.

Vinkit videomainontaan antoi projektijohtaja Mikko Evävaara, Kamua Oy.

Tutustu videomainonnan tuotteisiin tästä