Tarinasi alkaa täältä

 

Meks – Mediakonserni Keskisuomalaisen markkinoinnin palvelukanava

 

Mediakonserni Keskisuomalaisen mediamyynti uudisti brändinsä, ja se kokoaa nyt aiempaa vahvemmin yhteen koko konsernin media- ja palvelutarjoaman. Haluamme tarjota tavoittavampia markkinointiratkaisuja sekä paikallisesti että valtakunnallisesti kaiken kokoisille yrityksille yhden kontaktin periaatteella. Meillä kaiken keskiössä on aito kumppanuus ja yhdessä tekeminen.

Isoin vahvuutemme on mediamyynnin myyjiemme vahva paikallistuntemus usealla alueella, ja siitä myös Meksin valtakunnallisuus rakentuu. Meks on olemassa kaikkia niitä varten, jotka haluavat näkyä ja menestyä niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Me, jos ketkä tunnemme suomalaiset. Olemmehan kasvaneet yhdessä suomalaisten kanssa 150 vuotta − nelisivuisesta sanomalehdestä isoksi mediakonserniksi, joka ulottuu lähes jokaiseen Suomen niemeen ja notkoon Voisi kai sanoa, että olemme kotoisin kaikkialta Suomesta. Siksi tiedämme, millainen on haukiputaalaisen Tarmon kalasaalis tai kuinka paljon pitsa maksaa Kalliossa. Olemme aidosti paikallisia ja juuri siksi vahvasti valtakunnallisia. Me olemme juurtuneet suomalaisuuteen yhtä paljon kuin suomalaiset meihin. Samalla tavoin on käynyt ruisleivälle, saunalle ja salmiakille. Kuuluisia menestystarinoita kaikki.

 

Kun tarinasta halutaan menestys, oikea osoite on Meks.

Menestystarina kuuluu mielestämme kaikille. Rakennetaan yhdessä sinun tarinasi.
Voit jättää alla olevalla lomakkeella yhteydenottopyynnön, niin palaamme sinulle mitä pikimmiten. Voit myös olla suoraan yhteydessä suurasiakasmyyntiin tai alueesi myyntiin.

Meks suurasiakasmyynti
Meks Etelä  Meks Häme  Meks Kaakko  Meks Keski-Suomi  Meks Savo

Haluatko sinä aktivoida asiakkaasi?

ALOITETAAN.
Ota rohkeasti
yhteyttä!

Monikanavaisuus kasvattaa tunnettuuttasi lähes 60 % ja yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Mediakonserni Keskisuomalaisen medioilla tavoitat ja aktivoit asiakkaasi – paikallisesti ja valtakunnallisesti.