Meksin Musta lista

Liity etujen sisäpiiriin

 

Hyödynnä Black Friday -tarjouksemme ennen muita!

Vuoden kuumin myyntisesonki on jo täällä. Tänä vuonna pääset liittymään Meksin Mustalle listalle, jonka jäsenyydestä hyödyt koko loppuvuoden sesongin ajan.

Julkaisemme Black Friday -tarjouksemme ennakkoon vain mustalistalaisille, joten liity haluamallesi listalle alla olevalla lomakkeella!

Mikä on Meksin Musta lista?

Meksin Musta Lista on mediapintojen huikeimpien tarjousten sisäpiiri. Liittymällä Mustalle listalle saat tiedon Black Friday -tarjouksistamme suoraan sähköpostiisi ennen muita, jolloin sinulla on mainospaikkoihimme etuosto-oikeus*. Tämän lisäksi vain Mustalle listalle liittyneet saavat käyttöönsä yllätysetuja. Näin pääset hyödyntämään sesonkiaikaa vieläkin tehokkaammin.

Miksi Mustalle listalle kannattaa liittyä?

Mustalle listalle liittyessäsi sinusta tulee Meksin mustalistalainen, joka tarkoittaa sitä, että saat:

  • tietää Black Friday -tarjouksistamme ennen muita
  • tietoosi yllätysetuja, joita emme tarjoa muille.

 

Lisäksi palvelemme asiakkaitamme aina henkilökohtaisesti, joten voit luottaa siihen, että kontaktoimme kaikki Black Friday -tarjouksistamme kiinnostuneet mainostajat heti etuosto-oikeuden* alkaessa. Toisin sanoen, kun liityt Mustalle listalle, sinun ei tarvitse miettiä kehen olla yhteydessä ja milloin – me hoidamme sen ja olemme yhteydessä sinuun.

Liittyessäsi Mustalle listalle, sinun ei tarvitse pelätä, että lähettäisimme sinulle turhia viestejä. Jos mediapintojemme edut eivät jossain kohtaa tunnu aiheellisilta, niin voit aina muokata tilausasetuksiasi ja säätää viestintäämme liiketoiminnallesi sopivaksi.

Miten toimia?

Mustalle listalle liittyminen on helppoa. Valitset vain alta, minkä alueen tarjouksista olet kiinnostunut, eli millä alueella yrityksesi toimii. Näin varmistamme, että saat tietoosi juuri oman alueesi tarjoukset, sillä ajankohtaiset tarjouksemme saattavat vaihdella alueittain.

Mustalle listalle liittyminen on mahdollista vain 10.11.2023 asti. Joten, jos haluat etuosto-oikeuden* Black Friday -tarjouksiimme, tarkista alta alueesi ja liity haluamallesi listalle nyt!

 

Näin valitset oikean listan:

  • Meks Etelä – valitse tämä, jos olet kiinnostunut pääkaupunkiseudun, Uudenmaan ja Tampereen alueen Black Friday -tarjouksista.
  • Meks Häme – valitse tämä, jos olet kiinnostunut Kanta- tai Päijät-Hämeen alueen Black Friday -tarjouksista.
  • Meks Kaakko – valitse tämä, jos olet kiinnostunut Etelä-Karjalan, Etelä-Savon tai Kymenlaakson alueen Black Friday -tarjouksista.
  • Meks Keski-Suomi – valitse tämä, jos olet kiinnostunut Keski-Suomen alueen Black Friday -tarjouksista.
  • Meks Savo – valitse tämä, jos olet kiinnostunut Keski- tai Pohjois-Savon alueen Black Friday -tarjouksista.
  • Meks Suurasiakkaat – valitse tämä, jos yrityksesi toimii useammalla alueella ja olet kiinnostunut valtakunnallisista Black Friday -tarjouksista.

 

Tämä on ainoa Musta lista, jolle haluat kuulua – liity nyt!

 

 

* Julkaisemme Black Friday -tarjoukset mustalistalaisille 15.11.2023. Tarjousten etuosto-oikeus on 20.-22.11.2023. Tarjousten myyntiaika kaikille muille on 23.-24.11.2023. Mustan listan jäsenyys ei mainos- ja mediatoimistoille.