Rekry2022

Varmista paikkasi maakunnan ykköstapahtumassa!

REKRY 2022 Työelämä & Koulutus järjestetään ensimmäistä kertaa Kouvolassa 15.9.2022 Mansikka-ahon urheiluhallilla. Tavoita uutta uraa tai yrittäjyyttä harkitsevat. Löydä parhaat osaajat ja sesonkityöntekijät. Näy tuleville opiskelijoille ja alaa vaihtaville ammattilaisille.

REKRY 2022 Työelämä & Koulutus -tapahtuma kokoaa yhteen rekrytoivat yritykset ja oppilaitokset. Tapahtuman ohjelmalavalla on tietoiskuja ja puhujia koko tapahtuman ajan. Pääpuhujana tapahtumassa Armaz Alizad.

Tapahtuma on suunnattu avoimista työ-, harjoittelu- ja opiskelupaikoista kiinnostuneille.

REKRY 2022 Työelämä & Koulutus -tapahtumia on järjestetty aiemmin Jyväskylässä ja Kuopiossa. Tapahtumat ovat olleet onnistuneita ja suosittuja, joten kiertue laajenee nyt ensimmäistä kertaa Kouvolaan ja Järvenpäähän.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Tapahtuma järjestetään myös 13.9. Kuopiossa, 22.9. Jyväskylässä ja 4.10. Järvenpäässä.

 

Tule näytteilleasettajaksi

Messuilla tavoitat parhaiten uutta uraa tai yrittäjyyttä harkitsevat sekä löydät parhaat osaajat ja sesonkityöntekijät yrityksesi tarpeisiin. Messuilla näyt myös tuleville opiskelijoille ja alaa vaihtaville ammattilaisille.

Yrityksille uusi tapahtuma tarjoaa tehokkaan tilaisuuden rekrytoida osaavaa työvoimaa yhtaikaisesti sekä messuilla kasvotusten että markkinoinnilla eri kanavissa.

Messut sopivat loistavasti yrityksellenne, jos..

  • Etsitte uutta työvoimaa joko kausiluontoisesti tai pysyviin työsuhteisiin
  • Haluatte markkinoida oppilaitostanne tai koulutustarjontaanne
  • Tarjoatte palveluita muille yrittäjille tai yrittäjiksi aikoville
  • Olette kiinnostuneita työnantajamielikuvanne kehittämisestä
  • Haluatte verkostoitua muiden alueen toimijoiden kanssa

 

Valmiit messuosastot avaimet käteen -periaatteella

Kiinnostaako osallistuminen tapahtumaan, mutta et tiedä millaisella paketilla olisi järkevää osallistua ja paljonko osallistuminen maksaa?

Näytteilleasettajille osallistuminen on tehty mahdollisimman helpoksi: valitse yrityksenne tarpeeseen sopiva messuosasto ja markkinointipaketti (S-XL) ja tule paikalle: messuosasto on rakennettu valmiiksi avaimet käteen -periaatteella! Olemme koonneet neljä eri budjetille sopivaa messuosastoa ja markkinointipakettia.

Tutustu messuosastotarjontaan ja markkinointipaketteihimme >>

 

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Asiakkuuspäällikkö Susanna Raute
puh. 040 480 7298
susanna.raute@media.fi