Meks – Mediatalo Keskisuomalaisen uusi markkinoinnin palvelukanava

 

Mediakonserni Keskisuomalaisen mediamyynti uudisti brändinsä, ja se kokoaa nyt aiempaa vahvemmin yhteen koko konsernin media- ja palvelutarjoaman. Haluamme tarjota tavoittavampia markkinointiratkaisuja sekä paikallisesti että valtakunnallisesti kaiken kokoisille yrityksille yhden kontaktin periaatteella. Meillä kaiken keskiössä on aito kumppanuus ja yhdessä tekeminen.

 

Mediamyynnin asiantuntijuus vaatii näkemyksellisyyden lisäksi aitoa yhdessä tekemistä asiakkaittemme kanssa, sanoo Mediakonserni Keskisuomalaisen kaupallinen johtaja Mikko Pakarinen. Isoin vahvuutemme on mediamyynnin myyjiemme vahva paikallistuntemus usealla alueella, ja siitä myös Meksin valtakunnallisuus rakentuu. Meks on olemassa kaikkia niitä varten, jotka haluavat näkyä ja menestyä niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

 

Brändiuudistusta johtaneen Brand Manager Katja Lindmanin mukaan Meks on olemassa, jotta Mediakonserni Keskisuomalaisen tuotteiden ja palveluiden ostaminen olisi asiakkaalle mahdollisimman helppoa ja selkeää.

Meksin bränditarinassa juuret ovat todella syvällä Suomen maakunnissa, ja sitä oksistoa uusi brändi lähtee nyt vahvasti levittämään, kertoo Mediakonserni Keskisuomalaisen markkinointiviestinnänyhtiö Kamuan luova strategi Jarno Järvi, kenen käsialaa Meksin uusi brändi-ilme on.

 

”Me olemme juurtuneet suomalaisuuteen yhtä paljon, kuin suomalaiset meihin. Samalla tavoin on käynyt ruisleivälle, saunalle ja salmiakille. Kuuluisia menestystarinoita kaikki.”

 

Menestystarina kuuluu mielestämme kaikille. Rakennetaan yhdessä sinun tarinasi.

 

Tarinasi alkaa täältä

 

Menestystarina kuuluu mielestämme kaikille. Rakennetaan yhdessä sinun tarinasi.

 

Ota yhteyttä suoraan suurasiakasmyyntiin tai alueesi myyntiin.

Meks suurasiakasmyynti
Meks Etelä  Meks Häme Meks Kaakko Meks Keski-Suomi  Meks Savo