RadioGaalan palkittavissa mukana ehdokkaat kaikilta Mediatalo Keskisuomalaisen kanavilta

RadioMedia ry:n järjestämässä kaupallisen radioalan vuotuisessa päätapahtumassa RadioGaalassa 31.3.2023 palkitaan radioalan merkittävimmät tekijät ja teot. Tapahtuman palkintoehdokkaat on nyt julkaistu ja kolmessa kategoriassa on mukana ehdokkaat kaikilta Mediatalo Keskisuomalaisen radiokanavilta.

Ehdolla ovat RadioAwards-kilpailussa asiantuntijatuomariston valitsemat kandidaatit voittajiksi sekä ennätysmäisessä RadioGaalan yleisöäänestyksessä eniten yleisöääniä saaneet ehdokkaat paikallisista sekä valtakunnallisista radiojuontajista ja radio-ohjelmista.

Mediatalo Keskisuomalaisen ehdokkaat RadioGaalassa ovat:

  1. Yleisöäänestys: vuoden paikallinen radiojuontaja Jari Lindström, Radio Keskisuomalainen Sami Turunen, Savon Aallot
  2. Yleisöäänestys: vuoden paikallinen radio-ohjelma It’s Hockey Time, Savon Aallot Keski-Suomesta Kajahtaa! Radio Keskisuomalainen Millees myö tänäpäevänä näläkee siirrettäes, Savon Aallot
  3. RadioAwards: vuoden radiomyyjä, paikallinen Eija Torri, Radio Voima

RadioGaalan yleisöäänestys keräsi ennätysmäisen vyöryn ääniä. Suomalaiset antoivat yleisöäänestyksessä peräti 130 000 ääntä suosikkiradiojuontajilleen ja radio-ohjelmille. RadioGaalassa palkitaan erikseen juontajat ja radio-ohjelmat paikallisista ja valtakunnallisista radiokanavista.

Kaikki ehdokkaat ovat nähtävillä täältä