Syksy tuo tullessaan entistä laajempaa mediatarjontaa 

Heittäydy kanssamme syystunnelmiin ja poimi kustannustehokkailla mediaratkaisuillamme syksyn paras asiakassato!

Syksy on todellista uudistumisen ja toiminnan aikaa. Suunnitellaan syys- ja talvisesongin hankintoja, varataan lippuja loppuvuoden kulttuuririentoihin. Aloitetaan uusia harrastuksia tai palataan vanhojen pariin.

Syksy on myös eteenpäin katsomisen aikaa. Pohditaan lisäopintoja ja urasuunnitelmia. Mietitään auton renkaiden vaihtoa ja varastossa odottavien talvirenkaiden kuntoa. Odotellaan Black Friday -shoppailua ja loppuvuoden juhlapyhiä. Suunnitellaan talvilomia. Mainostajalle syksy on oivallinen hetki nostaa esiin ajankohtaisia tuotteita ja palveluita, jotka helpottavat kuluttajien elämää ja sujuvoittavat arkea sekä aktivoivat unelmien toteuttamisessa.


Me autamme sinua onnistumaan

Anna asiantuntijoidemme auttaa sinua kustannustehokkaan ja tavoittavan kampanjan suunnittelussa. Hyödynnämme tutkimustietojamme kuluttajien kiinnostuksen kohteista ja medioittemme tavoittavuuksia eri alueilla. Näin saamme luotua mielenkiintoisia mediayhdistelmiä, joilla luot impulsseja tavoittelemallesi kohderyhmälle ja vahvistat asemaasi kuluttajien ostopolulla. Monikanavaisuudella voidaan optimoida mediavalintoja ja nostaa tavoittavuutta reilusti.


Paikallisen lehden verkkopalvelu on tutkitusti ylivoimainen mainosympäristö – alueellinen verkkopalvelumme laajenee

Syksyn kuluessa voimme palvella sinua entistä paremmin mediatarjontamme laajentuessa. Vahva alueellinen verkkopalvelumme laajenee lokakuussa entisestään, kun saamme verkostoomme uusina Hämeen Sanomat, Forssan Lehden ja Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset. Paikallisen lehden verkkopalvelu on tutkitusti ylivoimainen mainosympäristö paikallisten kuluttajien tavoittamiseen. Mainonta paikallisen lehden verkkopalvelussa huomataan useammin kuin somessa tai valtakunnallisissa digimedioissa. (Tutkimus: Digitaaliset uutismediat 2022)

Monipuolisesta ja laajasta tuoteportfoliostamme löytyy ratkaisuja kaikkiin mainonnan tarpeisiin, oli kyseessä sitten uuden tuotteen tai palvelun lanseeraus, taktisempi tarjouskampanja tai vaikkapa kiinnostava tapahtuma. Paketoimalla display-mainontaa, kuvaa tai videota tarinalliseen natiivi-artikkeliin ja yhdistämällä pakettiin vielä ulkomainontaa kattavassa DOOH-verkostossamme tavoitat tehokkaammin eri kohderyhmiä ja jopa tuplaat viestisi tavoittavuuden.


Mediatalo Keskisuomalaisen digitaalinen ulkomainonta jatkaa kasvuaan

Digitaalisella ulkomainonnalla varmistat, että markkinointisi näkyy siellä, missä asiakkaasi liikkuvat. Digitaalisen ulkomainonnan näytöillämme loistat syksyn pimenevissä illoissa Neste-liikenneasemamediassa ja Big One -mediassa. Älyratkaisumme mahdollistavat kuluttajan ja mainosviestin optimaalisen kohtaamisen juuri oikealla hetkellä, juuri oikeassa paikassa.

Syksyn myötä saat jättimäisen näkyvyyden kaikkiaan 107 Big One -median led-näytöllä. Uusimmat näytöt ovat käytössäsi Vaasassa ja Lappeenrannassa.

Bussimainonnan puolella tavoitetaan pian pikavuoroliikenteen matkustajat kaikissa Onnibus.com -linja-autoissa. Positiivinen uutinen on, että matkustajamäärät ovat kesän aikana palanneet normaaleiksi.

Paikallisliikenteen tavoittavuus kasvaa Keskisuomalainen-konsernin Neonmedian voitettua sekä Joensuun että Vaasan kaupunkien järjestämät viisivuotiset kilpailutukset informaatio- ja mainosnäyttöjen asentamisesta paikallisliikenteiden busseihin. Vinkkinä mainittakoon, että molemmat ovat vilkkaita yliopistokaupunkeja ja bussimedialla tavoitetaan erityisen hyvin nuoret.

Joensuun ja Vaasan lisäksi paikallisliikenteen busseissa tavoittaa Suomen suurimpien kaupunkien busseissa, kuten Helsingin ja Uudenmaan alueen HSL:n busseissa, Tampereen Nysseissä ja Kuopion Vilkun busseissa. Olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta bussimainonnan valtakunnallisten kaupunkipakettien toimivuudesta. Mainokset ovat luontaista ajanvietettä bussimatkustajille, ja siksi kannattaa hyödyntää sekä paikallisliikenteen että pikavuorojen digitaaliset näyttötaulut, joissa molemmissa saat erinomaisen näkyvyyden.


Innostu!

Mediatalo Keskisuomalaisen monipuolisesta mediakattauksesta löydät kustannustehokkaat kampanjaratkaisut, joilla tavoitat eri kohderyhmäsi paikallisesti ja valtakunnallisesti. Saavuttaaksesi maksimaalisen hyödyn asiantuntijamme palvelevat sinua henkilökohtaisesti ja saat tarjouksen nopeasti.  Innostu syksystä ja varaa samalla näkyvyys koko loppuvuodeksi!

Kysy tarjous heti!