Ulkomainonnalla tavoitat liikkuvat kesäsuomalaiset ja turistit

Kesä on monen suomalaisen mielestä vuoden parasta aikaa. Se on myös vilkkainta aikaa Suomen tieliikenteessä, kun ihmiset suuntaavat mökeille, festareille, kesätapahtumiin tai nauttimaan moottoripyöräilyn tarjoamasta vapauden tunteesta tien päällä.

 

Kesäsuomalaiset – oma erityinen kohderyhmänsä

Kesäsuomalaiset ovat erityinen kohderyhmä, joka ilmestyy Suomen kartalle juuri kesäisin. Liikkuvan kesäsuomalaisen tavoittaminen voi olla mainostajalle haastavaa, mutta Meksin monimediaratkaisut tuovat ratkaisun tähän haasteeseen!

 

Tavoita kesäsuomalaiset Meksin avulla

Meksin digitaalinen ulkomainosverkosto auttaa sinua tavoittamaan kesäsuomalaiset siellä, missä he liikkuvat. Muokkaamalla kesäksi mediavalikon juuri oikeisiin paikkoihin, saat ainutlaatuisen mahdollisuuden puhutella kuluttajia, jotka ovat positiivisella mielellä ja valmiina käyttämään enemmän rahaa.

 

Kesäkaupungit kutsuvat!

Tiedätkö sen vitsin, jossa mikä tahansa kaupungin nimi lisätään lauseen alkuun ja todetaan sen olevan ”kiva kesäkaupunki”? No, suomalaiset todellakin liikkuvat kesällä kaikkialla! Liikenneviraston mukaan ajokilometrien määrä kasvaa kesäkuukausina noin 20-30 % talviaikaan verrattuna. Juhannusaattona tehdään jopa 1,5 miljoonaa mökkimatkaa eri puolille Suomea (lähde: Trafi).

 

Ulkomainonta – oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa

Ulkomainonta tarjoaa mainostajille väylän tavoittaa kuluttajat juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Mikä voisi olla parempi kanava puhutella mökkeilijöitä kuin rohkaista heitä järjestämään vaikkapa grillijuhlat, kokeilemaan uutta virvoitusjuomamakua tai muistuttaa lähestyvien kaupunkifestivaalien huippuesiintyjistä? Ole siellä, missä kesäsuomalainen liikkuu – oikeaan aikaan, oikeassa paikassa.

 

Inspiroivaa kesäfiilistä

Kuluttajaa inspiroiva sisältö yhdistettynä jo valmiiksi positiiviseen kesäfiilikseen on taatusti toimiva yhdistelmä sekä kuluttajan makuhermoille että mainostajan kampanjatavoitteille. Samalla kun inspiroit kesäfiilistä, hyödyt myös kesän ihmisissä aikaan samasta ilosta ja nosteesta.

 

Meksin digitaalinen ulkomainosverkosto

Mainoksesi huomataan varmasti, sillä Meksin digitaalinen ulkomainosverkosto tavoittaa 2,5 miljoonaa eri kuluttajaa viikossa, Helsingistä Lappiin! Valittavanasi on paikalliset kohdennukset, valtakunnalliset kampanjat sekä tietenkin räätälöity, juuri tavoitteisiisi sopiva yhdistelmä näistä kahdesta: viestin näyttäminen siellä, missä haluat tavoittaa.

 

Ulkomainosratkaisumme kesäkampanjaan

Valtakunnallinen mainosverkostomme tarjoaa alustan tavoittaa kuluttajat liikkeessä ja liikenteessä eri ympäristöissä. Bussimediamme tavoittaa sekä urbaanit kaupunkilomailijat että pitkän matkan pikavuorobussit, jotka ovat täynnä kesäturisteja. Neste-liikenneasemien näyttömme tavoittavat yksityisautoilijat tankkauksen yhteydessä ja valtakunnallinen Big One -verkostomme tavoittaa liikkujat alueellisten sisään- ja ulosajoväylien yhteydessä.

 

Pitkä tavoittavuus – korkea huomioarvo

Mainostajalla on mahdollisuus tavoittaa valtakunnallisesti, alueellisesti tai paikallisesti. Bussien ja liikenneasemien näyttöjen äärellä vietetään pidempiä aikoja, mikä lisää mainoksen vaikutusmahdollisuuksia. HSL-busseissa keskimääräinen matka-aika on 12-15 minuuttia ja mainos esitetään vähintään kolmen minuutin välein. Liikenneasemien näyttöjen edessä viihdytään keskimäärin 2,5 minuuttia, mikä takaa korkean huomioarvon.

 

Hyödynnä säätä kampanjassasi

Sää on aina ajankohtainen aihe Suomessa, ja säätä hyödyntämällä voit tuoda lähes reaaliaikaista sisältöä brändisi ja kuluttajan kohtaamiseen. Sään mukaan vaihtuva mainonta on tehokas tapa puhutella kuluttajia. Kuumassa auringonpaisteessa tankatessa vinkki uudesta, kylmästä virvoitusjuomasta herauttaa varmasti veden kielelle. Ja sadesäällä voi muistuttaa, että aina on hyvä hetki grillata.

 

Tavoita kuluttajat kesällä – oikeaan aikaan, oikeassa paikassa, oikealla viestillä

Meks tuntee suomalaisen kuluttajan arjen ja median kulutuksen, myös liikkuvan kesäsuomalaisen. Ota yhteyttä Meks Etelän asiantuntijoihin ja rakennetaan ideoistanne yhdessä menestystarina!

Nautitaan kesästä ja tehdään siitä ikimuistoinen myös markkinoinnin osalta!

 

Ota yhteyttä ja tavoita kesäsuomalaiset!