Uutuustuote Asumisen paikka tavoittaa kodin ja asumisen asioista kiinnostuneet

 

Maakuntalehti Keskisuomalaisessa 3.6.2023 lähtien julkaistava monikanavainen Asumisen paikka -teema tavoittaa asumiseen liittyvistä asioista kiinnostuneet monikanavaisesti.

Asumisen paikka kokoaa parhaat paikalliset ja valtakunnalliset kotiin ja asumiseen liittyvät sisällöt saman katon alle ja tuo yhteen lukijat ja mainostajat. Teemasivut julkaistaan painetussa lehdessä joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina ja verkkolehti puolestaan on vapaasti luettavissa samanaikaisesti. Verkossa kslm.fi/asumisenpaikka.fi tiedot päivittyvät käytännössä reaaliajassa.

–Mainostajalle Asumisen paikka tarjoaa täysin uudenlaisen foorumin kodin ja asumisen asioista kiinnostuneen kohderyhmän tavoittamiseen monikanavaisesti, sanoo Meks Keski-Suomen aluemyyntijohtaja Jani Ylönen   

–Lukeminen on muuttunut monikanavaiseksi ja haluamme tarjoa mainostajalle nykyaikaisen ratkaisun lukijoiden tavoittamiseen sekä printissä että digissä, jatkaa Ylönen.

 

Monikanavaisuus kasvattaa tavoittavuutta – verkkolehti vapaasti luettavissa

Mainostajalle julkaisu tarjoaa laajan tavoittavuuden, sillä verkossa julkaistava asumisen sisältö on vapaasti kaikkien luettavissa. Samoin painetun lehden Asumisen paikasta irrotettava näköislehtiversio löytyy maksuttomana aineistona ksml.fi/asumisenpaikka -sivustolta.

 Asumiseen liittyvät sisällöt ovat analytiikan mukaan erittäin luettuja, sen vuoksi halusimme panostaa tähän. Verkkoympäristö tuo mukaan monipuolisia mainosratkaisuja aina sisältömarkkinoinnista videoon, iloitsee Ylönen.

 

Sisältöön panostetaan – yllätyksiä laadukkaassa mediaympäristössä

Laadukas sisältö takaa, että tuotteen parissa viihdytään. Asumisen paikan vastaava tuottaja Timo Nieminen lupaa lukijoille myös yllätyksiä.

– Emme halua opettaa ketään, mutta näytämme asiantuntijoita hyödyntäen vaihtoehtoja vaikkapa niin arkisille asioille kuin pyykkien kuivattamiselle ja perunoiden keittämiselle. Tuomme myös uudenlaisen tyylin haastatella asumisen asiantuntijoita.

– Media-alalla on jatkuva uudistumisen tarve. Sen tarpeen yritämme Asumisen paikalla osaltamme täyttää, toteaa Nieminen.

 

Lisätietoja:
Meks Keski-Suomi, aluemyyntijohtaja Jani Ylönen
+358 50 376 1215
jani.ylonen@media.fi