Avoinna asiakkuuspäällikön paikka Meksiin

Etsimme asiakkuuspäällikköä Mediatalo Keskisuomalaisen suurasiakasmyynnin yksikköön Meksiin

Tehtävänäsi on myydä Mediatalo Keskisuomalaisen media- ja palvelutuotteita valikoidulle asiakasjoukolle. Nautit asiakastyöstä ja myynnin eri työvaiheista. Innostut ja pidät myös uusasiakashankinnasta. Parhaimmissa caseissa luotte yhdessä asiakkaan organisaation kanssa uusia ratkaisuja olemassa olevien tuotteiden ja ratkaisujen pohjalta.

Myyntityössä asiakkaan ulkoistetut kumppanit, kuten media-, mainos- ja digitoimistot, ovat tärkeässä roolissa.

Pidät uuden oppimisesta, asiakkaiden toimialojen seuraamisesta ja oman verkostosi rakentamisesta. Olet aloitteellinen ja yhteistyökykyinen. Hyödynnämme koko konsernin osaamista, tuotteita ja palveluita. Tavoitteemme olla yksi markkinoiden parhaista myyntiyksiköistä. Kouluttaudumme jatkuvasti ja sparrailu esimiehen ja tiimin kanssa on jokapäiväistä. Arkemme on tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja tiimin kesken.

Jos kiinnostuit, niin laita viestiä 18.10. mennessä:

maija.syyrakki@media.fi

Täytämme paikan loppuvuodesta tai viimeistään tammikuun alusta alkaen sopivan henkilön löydyttyä joko talon sisältä tai ulkoa.


Mediatalo Keskisuomalainen on vahva suomalainen mediakonserni. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Työllistämme lähes 6 000 työntekijää. Julkaisemme yli 90 lehti- ja verkkomediaa. Lisäksi meillä on radioliiketoimintaa sekä paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi- ja viestintäliiketoimintaa. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia urapolkuja ja olemme mukana kehittämässä median uutta tulevaisuutta. Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin: www.keskisuomalainen.com