Mediatalo Keskisuomalaisen DOOH-verkosto vahvistuu entisestään

Mediatalo Keskisuomalaisen digitaalinen bussimedia on laajentunut syksyn aikana HSL:n uusille runkolinjabussien reiteille. Runkolinjareittejä laajennetaan syksyisin, mikä tarjoaa mainostajalle matkustajamäärien kasvamisen lisäksi uusia kohdennusmahdollisuuksia.

Pääkaupunkiseudun paikallisliikenteessä liikennöivissä uusissa, noin 100 matkustajaa kuljettavissa nivelbusseissa on jokaisessa kolme digitaalista näyttöä. Uusi kalusto sekä rajoitusten poistuminen mahdollistaa mainostajalle matkustajien uudenlaisen tavoittamisen: digitaalinen bussimedia kattaa Uudenmaan alueella lähes 300 bussia ja noin 600 näyttöruutua ja tavoittaa viikoittain lähes 900 000 matkustajaa.

Bussimedian äärellä ollaan pitkään

Keskimääräinen matkustusaika on noin 14 minuuttia, joten matkustajat viettävät bussimedian äärellä suhteellisen pitkän ajan. Yhden matkan aikana kaikki mainossisällöt toistuvat mainoskierron aikana vähintään 4–6 kertaa. Mainoksien ripeä toistotiheys takaa, että sisältö huomataan. Bussimatkustajille tehty tutkimus osoittaa, että bussimainoksien huomioarvo on korkea jokaisessa ikäryhmässä ja myös alle 25-vuotiaat kiinnittävät sisältöihin suurta huomiota.

DOOH-mediat tavoittavat joukkoliikenteen matkustajien lisäksi myös autoilevat ihmiset. Nesteen sekä Teboilin huoltoasemien tankkauspisteiden diginäytöillä saadaan viesti näkyviin myös autoileville. Tankkaajat viettävät bussimatkustajien tapaan aikaa median äärellä ja huomioarvo kaikille sisällöille on erittäin korkea. Uudenmaan alueella noin 60 huoltoasemaa sekä noin 290 tankkauspisteen diginäyttöä. Viikossa tavoitetaan lähes puolimiljoonaa tankkaavaa kuluttajaa.

Nauti tavoittavuudesta, asiantuntijuudesta ja helppoudesta

Mediatalo Keskisuomalaisen valtakunnallisella DOOH-verkostolla tavoitat kuluttajat kustannustehokkaasti ja helposti, halutessasi Etelä-Suomesta aina Lappiin saakka. Kerro meille kohderyhmäsi ja tavoitteesi ja anna kampanjasi mediamarkkinoinnin asiantuntijoidemme räätälöitäväksi. Pääset nauttimaan luotettavasta kumppanuudesta ja ostamisen helppoudesta eli saat kaikki digitaalisen ulkomainonnan palvelut aina tutkimuksesta tuotantoon yhden kontaktin kautta niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti.

Markkinoinnin asiantuntijat palveluksessasi:

Kun haluat tavoittaa valtakunnallisesti

Kun haluat tavoittaa paikallisesti, valitse markkinoinnin asiantuntija läheltäsi