DOOH – Näy siellä missä ihmiset liikkuvat

Näy siellä missä ihmiset liikkuvat!

DOOH (Digital Out Of Home) eli suomeksi sanottuna ulkomainonta valtaa kovaa vauhtia mainosalaa. Mediatalo Keskisuomalainen on vahvasti menossa mukana, vaikka monesti konsernimme mielletäänkin vain lehtitaloksi. Siksi moni ei myöskään tiedä, että myyjiemme salkuista löytyy kattavasti sekä printtiin että digitaalisuuteen liittyviä ratkaisuja. Yritykselläsi on mahdollisuus myös paketoida mainosratkaisujasi siten, että sekä printtiin että sähköisiin palveluihimme sopii yksi ja sama mainos.


Mediatalo Keskisuomalaisella on kolme vankkaa tukijalkaa DOOH-liiketoiminnassa:

1. Neste-mediat
2. Digitaaliset kauppakeskusmediat
3. Big One -ulkonäytöt


Näy huoltoasemilla!

Neste-medioihimme kuuluvat Neste-asemat ympäri Suomen.  Myynnissämme ovat sekä asemien mittarinäytöt sekä isommat Big One -ulkonäytöt. Asemat tavoittavat 15–79-vuotiaista suomalaisista kuukaudessa peräti 41 prosenttia TNS Gallup Oy:n tekemän tutkimuksen mukaan.

Mediaympäristö asemilla on uniikki ja jopa yllättävä. Ihmiset tankkaavat autoaan noin 2,5 minuuttia, joten mittarikentän mainoksilla on hyvä ja jakamaton huomioarvo tankkaushetkellä sekä tankkaajalle että auton kyydissä oleville matkustajille.

Mainoksesi voidaan myös kohdistaa asemille sekä ajallisesti että alueellisesti. Yrityksesi voi valita mainoskanavakseen yli 200 Neste-asemaa tai kohdistaa mainokset tietyille alueille tai yksittäisille asemille.

Näy kauppakeskuksissa!

Digitaalinen kauppakeskusmediamme sisältää Cityconin seitsemän kauppakeskusta (Espoon Iso Omena Jyväskylän Forum, Vantaan Myyrmanni ja Tikkuri, Lahden Trio, Porin IsoKarhu sekä Lappeenrannan IsoKristiina).

Myynnissämme on yli 30 näyttävää mainospintaa, jotka tavoittavat kuluttajat lähellä ostostapahtumaa. Mainoksesi voidaan kohdistaa vaikka kaikkiin kauppakeskuksiin tai sitten esimerkiksi vain yksittäiseen näyttöön. Näyttöjen sijainnit on suunniteltu kauppakeskusten parhaille paikoille, joten mainoksesi näkyy varmasti. Näy vilkkaasti liikennöityjen väylien varrella!

Big One -ulkonäytöt täydentävät mediatalomme DOOH-tarjonnan

Big Oneilla tarkoitetaan isoja ulkonäyttöjä, joita sijaitsee eri puolella Suomea. Näillä tavoitat noin 140 000 ajoneuvoa matkustajineen joka vuorokausi sekä 40 000 muuten liikkuvaa kontaktia. Digitaaliset ulkonäytöt sijaitsevat Neste-liikenneasemien yhteydessä vilkkaasti liikennöityjen väylien varrella Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Keravalla, Lahdessa ja Sipoossa. Lisäksi ulkonäyttöjä on ostoskeskusten ja muiden kauppapaikkojen yhteydessä Hyrylässä, Järvenpäässä, Lappeenrannassa, Porvoossa ja Vantaalla. Big One -näytöissäkin mainoksesi voidaan kohdistaa sekä ajallisesti että paikallisesti.

Kysy omalta myyjältäsi lisää mediatalomme kattavista palveluista.
Räätälöimme yrityksellesi tehokkaan paketin eri mainoskanavistamme.