Hyödynnä mainostajan kesäedut – enemmän tavoittavuutta ja toistoja

Mediatalo Keskisuomalaisen aidosti valtakunnallisilla ja vahvasti paikallisilla medioilla tavoitat kuluttajat läpi vuorokauden

Tavoita kohderyhmäsi – Suomi ei kesällä nuku

Kesällä kannattaa näkyä! Kukkaron nyörit ovat löysemmällä, ostoksia tehdään spontaanimmin. Voidaan tutkitusti* sanoa, että monikanavainen mainonta kasvattaa tunnettuutta lähes 60%, lisää positiivista mielikuvaa 40% ja yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Mitä useammassa kanavassa mainos nähdään, sitä varmemmin se johtaa toimitaan.

Hyödynnä mainostajan kesäedut 

Kampanja on voimassa  15.8.2019 saakka. Kesähinnoilla saat enemmän tavoittavuutta ja toistoja. Ota printin kumppaniksi digitaalinen ulkomainonta tai display-kampanja. Vastaa heinäkuun kuumana käyviin mobiilihakuihin ja tehosta näkyvyyttäsi Google Ads -kampanjalla. Kerro meille kohderyhmäsi, me kerromme, kuinka tavoitat heidät. Valtakunnallisesti tai paikallisesti.

Osallistu arvontaan

Meksin oma kesäkampanja elää printin ja digin ohella myös sosiaalisessa mediassa. Seuraa kampanjapäivityksiä  LinkedIn-sivuillamme. Arvomme suomalaisten kesäeloon ja medioittemme tavoittavuuksiin liittyvä lahjakortteja ja tuotteita.

*RAM 2017-2018/Kärkimedia