MEKSin uusi myyntijohtaja on Maija Syyrakki

Mediatalo Keskisuomalainen vahvistaa valtakunnallista suurasiakasmyyntiään
MEKSin uusi myyntijohtaja on Maija Syyrakki

Mediatalo Keskisuomalaisen valtakunnallinen suurasiakasmyynti saa vahvistusta, kun MEKSin myyntijohtajana aloittaa 1.8.2019 alkaen KTM Maija Syyrakki. Uusi myyntijohtaja tulee mediatoimisto Vizeum Oy:stä, jossa hän on työskennellyt viimeiset neljä vuotta asiakkuusjohtajana. Hänellä on myös vahvaa osaamista lehtitaloista.  Syyrakin toimipiste sijaitsee Vantaalla.

Syyrakki tuo MEKSille laadukasta osaamista ratkaisumyyntiin, asiakkuuksien hallintaan sekä luonnollisesti mediatoimistoyhteistyöhönsanoo Mediatalo Keskisuomalaisen kaupallinen johtaja Mikko Pakarinen.

MEKS tarjoaa suurasiakkaille media- ja markkinointiratkaisut yhden kontaktin kautta. Asiakas saa palveluita perinteisestä mediasta digitaalisiin palveluihin ja ulkomainonnan uusimpiin ratkaisuihin autoilijoille, kauppakeskuksiin ja bussimainontaan.

– Keskisuomalainen-konserni rakentaa strategiansa mukaan ainutlaatuista valtakunnallista kokonaisuutta.  MEKSin mediavalikoimassa on myös Mediatalo Keskisuomalaisen liki 90 mediabrändiä, jotka ovat paikallisesti alueensa ylivoimaisia ykkösiä. Suomen suurimpana sanoma- ja kaupunkilehtien kustantajana Mediatalo Keskisuomalainen on päivittäinen osa suomalaisten arkea ja mediapäivää. Paikallisten uutisten ja puheenaiheidemme seurassa viihtyy joka viikko reilut kaksi miljoonaa suomalaista lukijaa, kertoo konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.

Maija Syyrakki, MEKSin uusi myyntijohtaja 1.8.2019 alkaen

Lisätiedot:
Vesa-Pekka Kangaskorpi, 050 688 33, vpk@media.fi
Kaupallinen johtaja Mikko Pakarinen, 050 668 95, mikko.pakarinen@media.fi

Keskisuomalainen Oyj
Keskisuomalainen Oyj on pörssissä noteerattu viestintäyhtiö, joka on Suomen suurin uutis- ja kaupunkilehtimedia. Kustannamme yli 90 lehteä. Tunnetuimpia lehtinimikkeitämme ovat sanomalehti Keskisuomalainen, Savon Sanomat, Iisalmen sanomat, Warkauden Lehti, Etelä-Suomen Sanomat, Aamuposti, Keski-Uusimaa, Uusimaa, Helsingin Uutiset, Länsiväylä, Vantaan Sanomat, Tamperelainen, Turkulainen, Länsi-Savo, Itä-Savo ja Etelä-Saimaa. Kustannustoiminnan lisäksi konsernilla on kuusi painoa, sanomalehti- ja mainosjakelua, markkinointiviestintää sekä tutkimustoimintaa. Konsernin vuoden 2018 pro forma liikevaihto on lähes 250 miljoonaa ja työllistämme noin 6 300 työntekijää.
keskisuomalainen.com