Neste Ralli ja Keskisuomalainen yhteistyöhön: kisaopas diginä kaikille

Uudistuneella kisaoppaalla tavoitat valtakunnallisesti printissä ja digissä

​Suomen MM-ralli eli Neste Ralli ja Mediatalo Keskisuomalainen aloittavat mediayhteistyön, jonka myötä Mediatalo Keskisuomalainen toteuttaa tänä vuonna Neste Rallin virallisen kisaoppaan. Tulevana kesänä autourheilukansa pääsee nauttimaan MM-rallin kattavasta infopaketista kahdessa muodossa: digitaalisena näköislehtenä ja printtiversiona. Uutta on myös verkkolehden maksuttomuus sekä printtilehden pieni hinta, joilla halutaan palvella yhteisiä yleisöjä entistä paremmin.

Tabloid-kokoisen, 64-sivuisen kisaoppaan painosmäärä on 140 000 kappaletta. Valtakunnallisesti tavoittava kisaopas julkaistaan keskiviikkona 10.7.2019, jolloin se tulee myyntiin kahden euron hintaan yli 100:lle Neste-liikenneasemalle. Kisaopas jaetaan myös kaikille sanomalehti Keskisuomalaisen tilaajille 30.7.2019. Kisaopas on Neste Rallin aikaan saatavissa myös Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksesta.

Luettavissa maksutta diginä

MM-Ralli 2019 -kisaopas julkaistaan myös digitaalisena näköislehtenä viiden Mediatalo Keskisuomalaisen lehden verkkosivuilla. Kisaoppaan digitaalinen näköislehti on maksutta kaikkien luettavissa Helsingin Uutisten, Etelä-Suomen Sanominen, Keskisuomalaisen, Savon Sanomien ja Tamperelaisen verkkosivuilla 10.7.-4.8.2019 välisen ajan. Digitaalinen näköislehti tavoittaa 3,1 miljoonaa lukijaa.

Suomen suurin vuosittainen urheilutapahtuma

Neste Ralli on Suomen suurin vuosittainen urheilutapahtuma ja se järjestetään tänä vuonna 1.-4.8. Jyväskylässä jo 69. kertaa. Tapahtuma on myös Pohjoismaiden suurimpia vuosittaisia yleisötapahtumia ja kilpailijamäärältään yksi MM-sarjan suurimmista.

Ralliin saavutaan ympäri Suomen autoilla, junilla ja busseilla. Rallikansa tarvitsee majoitusta, ruokaa, vinkkejä vapaa-aikaan ja illanviettoon.
Tavoita rallikansa – näy kisaoppaassa, printissä ja digitaalisessa näköislehdessä.

Kysy tarjous heti