Kesän riemua ja paikallisia tarinoita – tutustu paikallislehtiemme kesälehtiin

Paikallislehtien kesälehdistä löydät raikkaita tarinoita, vinkkejä kesätekemiseen ja tietoa alueesi mielenkiintoisista tapahtumista

Hyödynnä kesälehtien mainostilaa yrityksen markkinoinnissa

  1. Oikean kohderyhmän tavoittaminenPaikalliset kesälehdet tavoittavat alueesi asukkaat ja kesävieraat. Lehdet postitetaan levikkialueella vapaa-ajan asunnon omistavien henkilöiden kotiosoitteisiin, sekä tämän lisäksi ne ovat koko kesän jaossa telinejakelussa. Mainostamalla kesälehdissä yrityksesi viesti välittyy suoraan haluamallesi kohderyhmälle.
  2. Kustannustehokasta mainontaa – Paikalliset kesälehdet tarjoavat usein edullisemman mainostilavaihtoehdon verrattuna valtakunnallisiin medioihin. Saat mainonnallesi siis laajan näkyvyyden alueellasi ilman suuria mainosbudjetteja.
  3. Kesäinen tunnelma ja aktiivinen lukijakunta – Kesälehtien lukijakunta koostuu aktiivisista ihmisistä, jotka ovat kiinnostuneita paikallisista tapahtumista, palveluista ja tarjouksista. Mainostamalla kesälehdissä tavoitat kesän aikana aktiiviset ja sitoutuneet lukijat, jotka ovat vastaanottavaisia viestillesi.
  4. Brändin rakentaminen paikallisesti – Mainostamalla kesälehdissä rakennat brändiäsi paikallisesti ja vahvistat asemaasi alueellisena toimijana. Vahvistamalla yrityksesi paikallista imagoa pääset luomaan kestäviä suhteita paikallisten asiakkaiden kanssa. 

Valitse kesälehtipaketti mainoskampanjasi tueksi ja varmista, että tavoitat kohdeyleisösi kesän aikana tehokkaasti.  

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous jo tänään!

Olemme tehneet yhteydenottamisen mahdollisimman helpoksi sinulle. Jätä yhteystietosi sivun lopussa olevalla lomakkeella, niin mediamyynnin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

Haluatko sinä aktivoida asiakkaasi?

ALOITETAAN.
Ota rohkeasti
yhteyttä!

Monikanavaisuus kasvattaa tunnettuuttasi lähes 60 % ja yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Mediakonserni Keskisuomalaisen medioilla tavoitat ja aktivoit asiakkaasi – paikallisesti ja valtakunnallisesti.