Tavoita mökkikansan sydämet Mökkiläislehden avulla

Kesä lähestyy, ja mökkikauden avajaiset ovat pian jo ovella! Ihmiset valmistautuvat nauttimaan aurinkoisista päivistä, järvimaisemista ja rentouttavasta mökkielämästä. Mökkeilykauden alkaessa onkin oivallinen hetki tilata kaveri kesän seikkailuihin – Mökkiläislehti. 

Mökkiläislehti – Mitä se pitää sisällään? 

Mökkiläislehti tarjoaa runsaasti inspiraatiota ja tietoa kaikille mökkeilystä kiinnostuneille henkilöille. Luvassa on muun muassa ruoanlaittovinkkejä, sisustusideoita ja vinkkejä mökkipihan hoitoon.   

Mökkiläislehti lähetetään lisäpostituksena levikkialueella mökin omistaville kotiosoitteeseen. Lehti tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tavoittaa mökkikansaa sekä paikallisesti että valtakunnallisesti

Miksi mainostaa Mökkiläislehdessä? 

  1. Oikean kohderyhmän tavoittaminen: Mainostamalla Mökkiläislehdessä tavoitat juuri ne ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita alueesi tapahtumista, palveluista ja kuulumisista. 
  2. Valtakunnallinen näkyvyys: Mökkiläislehti postitetaan paikallislehtien levikkialueella vapaa-ajan asunnon omistaville suoraan kotiosoitteisiin. Mainostamalla Mökkiläislehdessä saat mahdollisuuden laajentaa näkyvyyttäsi valtakunnallisesti ja tavoittaa potentiaalisia asiakkaita ympäri Suomen. 
  1. Kesän parhaat tarjoukset: Kesä on vilkasta mökkikauden aikaa. Mökkiläislehti tarjoaa mainostajilleen näkyvyyttä juuri silloin, kun mökkikansakin on aktiivisimmillaan. 

Kuinka mainostaa Mökkiläislehdessä? 

Mainostaminen Mökkiläislehdessä on helppoa. Ota yhteyttä myyntitiimiimme ja voimme suunnitella yhdessä mainoskampanjan, joka tavoittaa juuri sinun kohdeyleisösi. Tarjoamme monipuolisia mainosratkaisuja, jotka sopivat kaikenlaisille yrityksille ja budjeteille. 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous jo tänään!

Olemme tehneet yhteydenottamisen mahdollisimman helpoksi sinulle. Jätä yhteystietosi sivun lopussa olevalla lomakkeella, niin mediamyynnin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

Haluatko sinä aktivoida asiakkaasi?

ALOITETAAN.
Ota rohkeasti
yhteyttä!

Monikanavaisuus kasvattaa tunnettuuttasi lähes 60 % ja yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Mediakonserni Keskisuomalaisen medioilla tavoitat ja aktivoit asiakkaasi – paikallisesti ja valtakunnallisesti.