Keskisuomalainen & Suur-Jyväskylän Lehti – Kesän parhaat lukuhetket!

Haluatko varmistaa, että tavoitat yrityksesi kohdeyleisön ensi kesän aikana? Etsitkö tehokasta tapaa mainostaa palveluitasi tai tuotteitasi alueellisesti? Keskisuomalainen ja Suur-Jyväskylän Lehti tarjoavat nyt erinomaisen tilaisuuden mainontaan kesän kuumimman lukupaketin muodossa!

Mitä kesälehtipaketti pitää sisällään?

Paketti koostuu alueen kahdesta johtavasta lehdestä, Keskisuomalaisesta ja Suur-Jyväskylän Lehdestä. Se tarjoaa monipuolisen valikoiman sisältöä, joka pitää lukijan ajan tasalla niin uutisista kuin ajankohtaisista tapahtumista. Luvassa on muun muassa puutarhaesittely Liisa Mulin johdolla sekä kävelykierros Jyväskylän yliopiston Seminaarinmäen historian ja arkkitehtuurin pariin.

Tilatessasi kesälehtipaketin saat käyttöösi molempien lehtien parhaat palat. Keskisuomalainen tunnetaan laadukkaasta journalistisesta sisällöstään, joka pitää lukijat ajan tasalla niin paikallisista tapahtumista kuin valtakunnallisistakin uutisista. Suur-Jyväskylän Lehti puolestaan tarjoaa kattavan katsauksen Jyväskylän alueen tapahtumiin, ihmisiin ja ilmiöihin.

Miksi hyödyntää kesälehtipakettia mainonnassa?

  1. Laaja kohdeyleisö: Keskisuomalainen ja Suur-Jyväskylän Lehti tavoittavat laajan ja monipuolisen lukijakunnan alueella. Riippumatta siitä, kuka on kohdeyleisösi, voit luottaa siihen, että mainoksesi tavoittaa haluamasi asiakkaat.
  2. Luotettava mainoskanava: Lehtemme ovat tunnettuja luotettavasta ja ammattitaitoisesta journalismistaan. Lehtien lukijakunta on sitoutunutta, ja monet odottavat kesälehtien ilmestymistä innolla joka vuosi.
  3. Tehokasta markkinointia: Kesälehtien mainokset tavoittavat lukijat, jotka ovat vastaanottavaisia uusille ideoille ja tarjouksille. Kesä on aktiivista aikaa, ja lukijamme etsivät jatkuvasti uusia kokemuksia ja palveluita.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous jo tänään!

Olemme tehneet yhteydenottamisen mahdollisimman helpoksi sinulle. Jätä yhteystietosi sivun lopussa olevalla lomakkeella, niin mediamyynnin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

Haluatko sinä aktivoida asiakkaasi?

ALOITETAAN.
Ota rohkeasti
yhteyttä!

Monikanavaisuus kasvattaa tunnettuuttasi lähes 60 % ja yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Mediakonserni Keskisuomalaisen medioilla tavoitat ja aktivoit asiakkaasi – paikallisesti ja valtakunnallisesti.