Varmista yrityksesi näkyvyys vuoden suurimmassa ravitapahtumassa

Kuninkuusravit juhlivat 100-vuotista taivaltaan Jyväskylän Killerillä 26.-28.7.2024. Ikimuistoinen viikonloppu on täynnä ravitunnelmaa, suomenhevosia ja koko kansan festivaalimeininkiä. Tapahtumalle odotetaan viikonlopun aikana jopa 50 000 kävijää.

MEKS Keski-Suomi julkaisee Kuninkuusraveihin liittyvän liitelehden, joka jaetaan Keski-Suomen paikallislehtien sekä Suur-Jyväskylän Lehden välissä 16.-18.7.2024.

Miksi mainostaa Kuninkuusravien liitelehdessä?

  1. Laaja levikki: Liite jaetaan paikallislehtien ja Suur-Jyväskylän Lehden mukana. Paikallislehtien kokonaistavoittavuus on yhteensä 58 000 lukijaa (KMT 2023) ja Suur-Jyväskylän Lehden jakelu 50 000 kappaletta. Tämä tarkoittaa, että mainoksesi tavoittaa alueeltasi suuren määrän ihmisiä, jotka ovat potentiaalisia asiakkaita yrityksellesi.
  2. Online-näkyvyys: Liitelehti on myös luettavissa vapaasti KSML.fi-sivustolla, jolla vierailee noin 200 000 eri kävijää viikossa. Tämä antaa mahdollisuuden tavoittaa myös verkossa aktiivisia ihmisiä.
  3. Kustannustehokkuus: Mainostaminen liitteessä on edullinen tapa lisätä yrityksesi näkyvyyttä ja tavoittaa kiinnostunutta yleisöä.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous jo tänään!

Kuninkuusravien 100-vuotisjuhla on yksi ravimaailman odotetuimmista tapahtumista, ja liitelehti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tuhansien potentiaalisten asiakkaiden tavoittamiseen. Varaa paikkasi nyt, sillä mainospaikat täyttyvät nopeasti! Olemme tehneet yhteydenottamisen mahdollisimman helpoksi sinulle. Jätä yhteystietosi sivun lopussa olevalla lomakkeella, niin mediamyynnin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

Haluatko sinä aktivoida asiakkaasi?

ALOITETAAN.
Ota rohkeasti
yhteyttä!

Monikanavaisuus kasvattaa tunnettuuttasi lähes 60 % ja yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Mediakonserni Keskisuomalaisen medioilla tavoitat ja aktivoit asiakkaasi – paikallisesti ja valtakunnallisesti.